Roman, ebay nie wysyła do Polski

Mnie to nie dziwi. Sam tak mam.AlexB47 pisze:A czy ja powiedziałem, że nie macie racji??? Pewnie tak.
Mój problem polega na tym, że wszystko muszę sprawdzić na własnej d...ie. Umiem się pokajać, przyznać do błędów i posypać głowę popiołem. A jednak - zawsze musi być ktoś, kto wątpi. Inaczej do dziś Ziemia obracałaby się wokół Słońca![]()
![]()
I tu tkwi sedno sprawy. Wtedy obserwujemy zachowania zbliżone do tych w naturze, a przecież do tego dążymy. Jest tylko jedna różnica. Neony nie za bardzo mają wybór, czy przebywać w towarzystwie skalara i nie mają gdzie uciec. No ale .... życie. Coś za coś, jak napisałeś.roh pisze:Ja powiem tak. Neony bardzo ładnie pływają ze szczupakami wenezuelskimi skalarami i altumami, ale moje dzikie altumy już zaczęły odwracać się w kierunku pojedynczych sztuk i próbuję je chwycić. To nieuniknione jak śnieg zimą, ale ryba inaczej się rozwija i inaczej wygląda mając pokarm jakim odżywia się w naturze. Coś za coś.
Szczupaczek natomiast gustuje w Nanostromusach-rybka mniej ruchliwa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości