Hmm.. ,myślałem,że moja aluzja będzie bardziej czytelnaMichcio pisze: Jurek oczywiście masz racje... Ale uczyłem sie ich od bobasa, dlaczego miałbym ich nie uzywac.

Jeśli tak zapamiętałeś te nazwy w dzieciństwie,to może pora byłaby to zmienić?

Hmm.. ,myślałem,że moja aluzja będzie bardziej czytelnaMichcio pisze: Jurek oczywiście masz racje... Ale uczyłem sie ich od bobasa, dlaczego miałbym ich nie uzywac.
Stare dziejecocoloco pisze: Ciekawe kto do Ciebie strzelał jak strzeliłeś gafę ?![]()
Oczywiście Robercie, popieram Cię , tylko to nie ja źle pisałem, bo łatwo zamiast na fachowca wyjść na "fuchowca"Rady3 pisze: Jednak jak już się chce używać nazw łacińskich to myślę, że powinno się je pisać poprawnie...
Cieszę się ,że nareszcie zrozumiałeś o co tutaj chodzi..Michcio pisze: Nie taki spec widocznie ze mnie.. Ale licze na pomoc kolegów..
GPRS (General Packet Radio Service) jest technologią, która pozwala na radiową transmisję danych z i do telefonu komórkowego, nie jest powszechnie stosowana, bo paletki posluguja sie wylacznie SMSamiMichcio pisze:...gprsa rybom powszczepiac zeby w móc kontrolowac ich połozenie z kazdego zakątka kuli ziemskiej...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości