Michcio pisze:Oj boze kochany dlaczego robi sie takla niemiła atmosfera przeciez niczyich sukcesów nie krytykuje..
A to bardzo przepraszam , ale po lekturze Twojego postu takie odniosłem wrażenie
Michcio pisze: Cocoloco przeginasz. Powiedz co cie zadawla?? akwa za 3 tyś ??Wybacz nie stać mnie i sądze ze wielu innych również.Myślisz ze niechciałbym takiego akwarium jak twoje??
Michcio pisze:Napisałem tylko ze chciałbym mieć takie akwarium jak cocoloco ale mnie nie stać, przynajmniej narazie. Tyle nic więcej nie była to krytyka tylko wyraz uznania..
No ok , przeczytałem jeszcze raz i faktycznie same wyrazy uznania
Michcio pisze:Wybaczcie zamieszczenie tego postu, sadziłem ze może sie komuś to przydać. Wyszedlem na glupca, mam tylko 20 lat i nie mogłem tworzyć akwarystyki 45 lat temu.
Michał i znów się mylisz

absolutnie nie wyszedłeś na myślącego inaczej

- kto pyta nie błądzi , po prostu zareagowałeś dość impulsywnie , choć w tym wieku to pewnie byliśmy wszyscy tacy , a niektórym to zostało do dzisiaj.
Ja punktując minusy takiego "sumpa" nie powiedziałem że się do niczego nie nadaje / przecież u mnie takie chodziły długie lata / , chciałem Cię tylko przestrzec przed możliwymi negatywnymi konsekwencjami które sam przerabiałem.
Michcio pisze:Oburzone autyorytety,o co wam chodzi szkoda wam miejsca na forum na takie bzdury?Dla mnie ten filtr jest wystarczajacy, i niech tak zostanie. Nigdzie nie napisałem ze ten filtr jest odkryciem, jest tylko jedna z możliwości. Cena 70 zł (pompa+szkło)+ media.
Hej ani nie szkoda , ani nie oburzone , ani nie autorytety / mówię o sobie

/ , miała być dyskusja , a trudno dyskutować potakując
Dla Ciebie jest wystarczający w tej chwili , jutro już może nie być . Dyskusja miała być właśnie "na jutro" i również dla innych forumowiczów , więc Michał bez obrazy

, moje zdanie na temat filtra znasz co do kosztów wytworzenia można podyskutować

, faktycznie nie są wysokie , choć w zakresie tej kwoty można co nieco pokombinować . W ramach ścisłości to wcale nie jestem zwolennikiem Eheimów za 1000zł

.
Michcio pisze:Dla mnie ten filtr jest wystarczajacy, i niech tak zostanie
Byle nie za długo - nawet polonezy modernizowano

, a sam pisałeś że to wersja rozwojowa
Pozdrawiam