Co chwila dostaję meile z pytaniami o niektóre moje książki, których nakład już się wyczerpał.
Czas płynie, a takie "Grupy barwne ..." uległy już częściowemu przedawnieniu.
W tej sytuacji rozpocząłem od pewnego czasu pracę nad kilkoma nowymi książkami. W związku z tym mam ogromną prośbę:
proszę na mój adres: asie1@interia.pl przysyłać zdjęcia dyskowców w formie załączników do meila w dobrej rozdzielczości.
Mile widziane bym wiedział kto przysłał zdjęcie i co ono zdaniem autora przedstawia (jaką formę barwną)
Może dzięki Waszej pomocy uda się stworzyć kolejną dobrą książkę o dyskowcach.
Ponadto niedługo zaczną do Was docierać specjalnie opracowane formularze z prośbą o ich wypełnienie, załączenie swego zdjęcia i przesłanie materiału pod wskazany adres.
To moja kolejna książkowa inicjatywa z okazji 100-lecia polskiej akwarystyki.
Proszę - nie bagatelizujcie tej ankiety i pamiętajcie o zdjęciu.
Powstają nowe książki
- deptak
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Adam Deptuła
- Kontaktowanie:
Re: Powstają nowe książki
Niedalej jak w sobote mialem w rece te ksiazke i doszedlem do podobnych wnioskowAmbra pisze:Czas płynie, a takie "Grupy barwne ..." uległy już częściowemu przedawnieniu.

pozdrawiam
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
To już I tom Zdrowych Dyskowców Ci nie starcza?deptak pisze: ..................
Niedalej jak w sobote mialem w rece te ksiazke i doszedlem do podobnych wnioskowAndrzej nie zebym Cie namawial ale jakies solidne opracowanie na temat zywienia dyskowcow na pewno by sie przydalo. ...........
Jeśli nie, to ja w tej materii niewiele narazie umiem dodać.
Chodzi mi o zdjęcia dyskowców dobrej jakości i o to prosiłem.
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: .....
- Miejsce zamieszkania/miasto/: ....
Panie Andrzeju posiadam kilka Pana książek marzeń mam wiele, więcej tych nie do spełnienia,ale może te uda się zrealizować jak stać się posiadaczem zdrowych dyskowców z Pana autografem
Była by to dla mnie wartosc bezcenna
Była by to dla mnie wartosc bezcenna