Basia TOM i tak sie nie przyzna...gajowa pisze: Tomku, czy masz na mysli ochotkę?

pozdr.
Basia TOM i tak sie nie przyzna...gajowa pisze: Tomku, czy masz na mysli ochotkę?
Teraz to mix z krewetek, groszku i szpinaku, granulat i płatki, z tych najchętniej jedzą Spiruline super forte Tropicala, jak ni ma zimy to zbieram im dżdżownice. Zabijają się o nieambroży pisze:To co im serwujesz do jedzonka.bongos78 pisze:Nie tylko on odradza serca wołowe jest wielu innych. Moje ryby też mięcha nie jedzą i rosną.
Twierdze ze artemia czy kryl jest lepsza od serducha i wydaje mi sie ze potrafie udowodnic te teze_TOM_ pisze: nie dajmy się zwariować i nie komplikujmy prostej hodowli dyskowców, wciskając ludziom że małże albo kryl czy artemia jest lepsza od serducha, bo ich też w Amazonce przecież nie ma
Też tak myślę Ale udowodnij Bom niewierny jak pewien Adam Twój imiennikdeptak pisze:Twierdze ze artemia czy kryl jest lepsza od serducha i wydaje mi sie ze potrafie udowodnic te teze_TOM_ pisze: nie dajmy się zwariować i nie komplikujmy prostej hodowli dyskowców, wciskając ludziom że małże albo kryl czy artemia jest lepsza od serducha, bo ich też w Amazonce przecież nie ma![]()
pozdr.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość