Bo było dmuchać od dołu (przez laminat) i nic by nie topiło, wymaga to jednak trochę wprawysq4avs pisze:Stosowałem tą samą metodę z pastą tylko z lutownicę na gorące powietrze za pierwszym razem obtapiło mi soczewkę

Moderator: Sylwek
Bo było dmuchać od dołu (przez laminat) i nic by nie topiło, wymaga to jednak trochę wprawysq4avs pisze:Stosowałem tą samą metodę z pastą tylko z lutownicę na gorące powietrze za pierwszym razem obtapiło mi soczewkę
cocoloco pisze:ta konstrukcja przypomniała mi lata młodości , ożywiła wspomnienia . Jest coś w niej na pograniczu Misia czy Alternatywy 4
I to z jakim wejściem.rady3 pisze:cocoloco pisze:ta konstrukcja przypomniała mi lata młodości , ożywiła wspomnienia . Jest coś w niej na pograniczu Misia czy Alternatywy 4
Nooo i teraz widać, że wróciłeś.
A jak sobie - kowalTURYSTA pisze:Nikt tu nie pisze o gotowych modułach, gdyż my je składami sami i kosztują kilka stówek.
No tak ale to trzeba przeczytać większą część tego wątku aby się coś więcej dowiedzieć jak sobie kowal poradził.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości