lampa
Moderator: Sylwek
-
undziu
- junior

- Imie i Nazwisko: Tomasz Unrath
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Września
- Kontaktowanie:
lampa
witam wszystkich, moge dość tanio kupić lampe Silver SUN (3 X HQI +2 X świetlówki) lecz nie mam zielonego pojęcia jakiej jakości jest to sprzęt więc proszę o opinię posiadaczy takich lamp
. Pozdrawiam Tomek...
- Załączniki
-
- lampa.jpg (10.73 KiB) Przejrzano 3016 razy
- cocoloco
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Na niemieckim e-bay lampy sprzedaje firma aquarium direct - cieszą się tam dużym powodzeniem . Cenowo biją na głowę bardziej renomowane firmy .
Niestety nie miałem okazji zobaczyć takiej lampy po kilku latach wiszącej nad akwarium bo pojawiły się one około 2 lata temu . Każda opinia którą przeczytasz z pewnością nie będzie uwzględniała tego zagadnienia . Wizualenie wyglądają świetnie . Reszta to sprawa żarników czy jarzeniówek ( jak dobrze pamiętam większość jest oferowana z 10000 K ) .
Moim zdaniem warto pokusić się o ten typ lampy . Nowoczesne wzornictwo i dobra jakość wykonania .
Niestety nie miałem okazji zobaczyć takiej lampy po kilku latach wiszącej nad akwarium bo pojawiły się one około 2 lata temu . Każda opinia którą przeczytasz z pewnością nie będzie uwzględniała tego zagadnienia . Wizualenie wyglądają świetnie . Reszta to sprawa żarników czy jarzeniówek ( jak dobrze pamiętam większość jest oferowana z 10000 K ) .
Moim zdaniem warto pokusić się o ten typ lampy . Nowoczesne wzornictwo i dobra jakość wykonania .
- cocoloco
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
W ofercie z tej firmy nie ma informacji wysyłki do naszego kraju ale jak sprawdził Eugen na moją prośbę to :
. Paczka do polski kostuje
1) z ubezpieczeniem 22,5 Euru
2) bez ubezpieczenia 15 Euro
maxymalna waga 1 Paczki 30 Kg i dlugosc do 2 metry
Cena jest za paczke niezalezne od ilosci zamawianego towaru jezeli miesci sie on w wyzej podanych wymiarach (30kg ; 2 m) w wypadku jezeli towar jest wiekszy zostana wyslane oddzielne paczki (cena jest za JEDNA paczke)
Aquaristik Direkt
-
undziu
- junior

- Imie i Nazwisko: Tomasz Unrath
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Września
- Kontaktowanie:
Witam, wydaje się całkiem niedrogo jak na taką długość przesyłki (w Polsce to już dłużyca a za taką paczkę kasują extra- za kilka elementów mojego stolika pod akwa długości 220 cm i szer 15 cm (elementy z płyty meblowej),które jechały około 200 km zapłaciłem o zgrozo prawie 400 zł, gdybym miał czas to sam chętnie pojechałbym po te elementy i jeszcze zostałoby się na dobra impreze... A poza tym to zapewne wielu z was tak jak ja ma co najmniej jednego znajomego, który wyjechał "za chlebem"
do naszych zachodnich sąsiadów więc można poprosić ich o pomoc, co też zamierzam uczynić. pozdrawiam Tomek...
do naszych zachodnich sąsiadów więc można poprosić ich o pomoc, co też zamierzam uczynić. pozdrawiam Tomek...