Jakie pielęgniczki można dołożyć do paletek??
Wytrzymujące PH-5 i temp 35 stopni
Myślałem nad ramirezami ale sam już nie bardzo wiem na co się zdecydować.
Moderator: seba*1*

DISPAR pisze:Chciałbym Cię uprzejmie poinformować, że na tym forum nie używamy określenia typu: placki, naleśniki cycuś takiego dla paletek. To było już kilka razy przerabiane ale może o tym nie wiesz.
I jedne i drugie uwielbiamDISPAR pisze:No chyba, że rzeczywiście w Twoim akwarium pływają placki - kartoflane czy drożdżowe?????

Hypno pisze:Ja bym się raczej martwił o palety... ramirezki znane są z tego, że podczas tarła stają się niesamowicie agresywne. Pewnie śmiesznie to brzmi przy określaniu rybek tego rozmiaru zwłaszcza w porównaniu z dyskami, niemniej jednak ramirezki potrafią solidnie zestresować kilkaset razy większe pod względem ciężaru palety. Może się wręcz okazać, że te maluchy zamęczą przeganianiem ciągłym palety.
tuptus pisze:Hypno pisze:Ja bym się raczej martwił o palety... ramirezki znane są z tego, że podczas tarła stają się niesamowicie agresywne. Pewnie śmiesznie to brzmi przy określaniu rybek tego rozmiaru zwłaszcza w porównaniu z dyskami, niemniej jednak ramirezki potrafią solidnie zestresować kilkaset razy większe pod względem ciężaru palety. Może się wręcz okazać, że te maluchy zamęczą przeganianiem ciągłym palety.![]()
![]()
![]()
![]()
komponował![]()
Jeśli Rafał nie posądzi mnie o plagiat takie będę robił

Nie zachowuj sie jak ojciec.Iwek_22 pisze:No to niczego nie zrozumiałeś...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość