Strona 1 z 1

ŻWIREK-ODKAŻANIE

: 28 cze 2008, 16:33
autor: undziu
WITAM, właśnie jestem w trakcie zmiany aranżacji, co za tym idzie wywaliłem wszystko z akwa i chciałbym jakoś odkazić podłoże (żwirek) poprzednio go gotowałem ale ciekaw jestem czy taki sam rezultat da wrzucenie go do solanki tzw. wody z bardzo dużą ilością soli. Tak sobie gdybam bo nie chce mi sie gotować 100 kg żwiru.Wiem że można zastosować Chloraminę ale jej nie posiadam, a nadmanganian potasu to chyba będzie za słaby?JAKIE SA WASZE OPINIE NA TEN TEMAT?POZDRAWIAM TOMEK....

: 28 cze 2008, 16:36
autor: arturo
Tomciu... zasolisz ogromną ilością soli i będziesz płukał cały tydzień ;-) z tej soli, nie wiem czy gotowanie nie wyjdzie Ci taniej, masz gdzie.... pozdrawiam

: 28 cze 2008, 17:00
autor: undziu
PEWNIE MASZ RACJE. JUTRO DZIEŃ WOLNY WIĘC DO ROBOTY!!!POZDRAWIAM

: 29 cze 2008, 11:41
autor: stanpiter
Zawsze można go wyparzyć w kuchence, np. 250'C i jazda panie gazda

ps. klawiatura ci się zatła cy co?

: 29 cze 2008, 19:26
autor: tomasz334
KRZYK BEZRADNOŚCI !!!