Start

Wystawy, spotkania

Moderator: przynenta

mapa
junior
junior

Post autor: mapa » 30 cze 2006, 20:12

zelik pisze:
sita pisze:Ale za co checie dac mu bana, ja tez tak uwazam cocoloco to taki PKMD nikodem dyzma-czzyli ....
Dorobil sie i mysli ze u wszystkich kupi sobie szacynek.
Niech sie pochwali co osiagnal w akwarystyce. Wlasne osiagniecia a nie co kupil.
Jak będziecie wiedzieć tyle o dyskowcach co Prezes to wejde z wami w rozmowe
A skad wiesz, ze nie wiemy. tylko On ma patent na wiedze? Mylisz sie.
Hypno, mysle, ze Krawcewicz bedzie na tyle honorowy i nie dostane bana. Choc wcale plakac nie bede jakbym dostal.
Ale za co checie dac mu bana, ja tez tak uwazam cocoloco to taki PKMD nikodem dyzma-czzyli ....
Moze nazwe by zmienic na polski klub milosnikow dyzmy.

sita

Post autor: sita » 30 cze 2006, 20:24

Kolego Zielik tu niechodzi tylko o wiedze ale tez o szacunek dla innych.

Awatar użytkownika
zelik
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: zelik » 30 cze 2006, 20:34

Po pierwsze nie wydaje mi sie żebysmy byli kolegami.
Po drugie nie jestem zielik tylko Żelik.
Po trzecie Alek nigdy nie jest takim chamem jak ty(specjalnie z małej litery) i o nikim się tak nie wyraża. Co świadczy o jego szacunku do ludzi.

jurekg39
junior
junior
Kontaktowanie:

Post autor: jurekg39 » 30 cze 2006, 20:37

Mnie nie podobaja się posty pana Prezesa, arogancki ich styl, odrzucanie możliwosci polemiki, wywyższanie się. Jak zostanę członkiem PKMD bedę rękami i nogami głosował za jego odwołaniem. Jeden Łukaszenka wystarczy w tym regionie Europy.
A jak czytam Wasze posty koledzy to przypomina mi sie film "Miś" ze słynną sceną "łubu - dubu łubu - dubu niech żyje prezes naszego klubu"
A do kasy Prezesa nic nie mam zapracował ją a nie ukradł.

Awatar użytkownika
cocoloco
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
Kontaktowanie:

Post autor: cocoloco » 30 cze 2006, 20:43

Kolego Rafale O. nie interesuje mnie co Ty sądzisz o mnie nie mam zamiaru nawet dzwonić na Twój numer telefonu . Wydaje mi się że napiłeś się "warki" i udajesz anonima .

Sita z nickiem Mario bardziej mi się podobałeś

sita

Post autor: sita » 30 cze 2006, 20:44

Posluchaj zelik, ty nawet o wyglad swego akwarium sie pytales prezesa co jeszce powinienes zmienic. Tak wiec ludzie bez zdania niech nie zabieraja zdania bo zaraz je zmienia.

sita

Post autor: sita » 30 cze 2006, 20:47

Cocoloco nie wazne spod jakiego niku sie piesze kiedy sie pisze prawde. Kiedy lubilem twoje posty na forum mysiara tutaj przesadzasz.

Awatar użytkownika
zelik
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: zelik » 30 cze 2006, 20:51

Pytałem Prezesa i sie tego nie wstydze. Prezes nie pisze och i ach tylko konstruktywne odpowiedzi.

Awatar użytkownika
Gosia
junior
junior
Kontaktowanie:

Post autor: Gosia » 30 cze 2006, 20:56

dobrze,że dawno po kolacji,bo mdli od czytania bzdur pisanych przez :mapa,sita i jurekg39.Proponuję,żeby pozbawić ich prawa wchodzenia na to forum.A jeżeli chcą wejść,to najpierw niech wytrą buty,zmówią paciorek o lepszy rozum.I najlepiej niech nie zabierają głosu ,bo nikt ich nie pyta o zdanie. :evil:
Ostatnio zmieniony 01 lip 2006, 12:29 przez Gosia, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zelik
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: zelik » 30 cze 2006, 21:02

sita pisze:ludzie bez zdania niech nie zabieraja zdania
A po jakiemu to?

Awatar użytkownika
cocoloco
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
Kontaktowanie:

Post autor: cocoloco » 30 cze 2006, 21:09

Gosia najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że każdy z tych anonimów posiada imie nazwisko oraz adres - nie wiem w jakim świecie żyją , nie rozumiem takiego podejścia - wydaje im się że są anonimowi i mogą sobie pisać co ślina na język przyniesie . Jednak każdy post posiada sygnaturę z jakiego IP zostało wysłane i wystawczy parę minut aby otrzymać numer telefonu i nazwisko na jakie został internet zarejestrowany . Może jak ktoś mnie zdenerwuje to podaje coś co czytającemu da do zrozumienia że lepiej nie rzucać wyzwiskami bo to jest karalne więc - spokojnie panowie ;)
Klub nie podda się naciskom i pomoc jest organizowana tylko dla członków czy to się podoba czy nie .

Awatar użytkownika
Gosia
junior
junior
Kontaktowanie:

Post autor: Gosia » 30 cze 2006, 21:17

Mnie po prostu wkurza,że przychodzi na Forum taki jeden czubek z drugim,ubliża ludziom.Żeby tak można,oj aż mnie cholera bierze,takim............aż ręka swędzi.Po góralsku-ciupażką.............

Awatar użytkownika
rafdisc
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: rafdisc » 30 cze 2006, 21:59

sooorki , że sie wtrące ale znowu robi się nie miło.(przyczyna ) odmienne zdanie użytkowników forum , ale tylko świnia zdania nie ma -choc nie napewno.Prezes tzn.pan Olek na forum ostry jest - to fakt sam mu to pisałem.Ale na żywo nie jest tak żle :) .Ideałem by było gdyby był tak ambitny pragnący dopiąc swego jak jest , ale i spokojny jak pan Andrzej S.No ale ideałów nie ma :? Trzeba byc też wyrozumiałym bo co jak co ale Mistrzostwa były OK. A kto do tego doprowadził? Jeśli mogę to tylko żelik trochę namieszałeś - a potem się wycofałeś - nastepnym razem to analizuj analizuj i jeszcze raz analizuj co chcesz napisac i potem pisz.Bo białe jest białe a czarne jest czarne i tego się trzymaj - nie gniewaj się stary ale mi się to nie podobało :cry: miałeś swoją rację a potem -wiatr zawiał w inną stronę? Wracając do tematu -to dużo tracicie i nikomu nic dobrego nie pokazujecie jak się tak wyzywacie.Tak więc zawieście topory i udajcie się na ryby . 8)

Awatar użytkownika
Bogdan
członek PKMD
Imie i Nazwisko: Bogdan Mosór
Miejsce zamieszkania/miasto/: Jaroszowiec k/Olkusza
Kontaktowanie:

Post autor: Bogdan » 30 cze 2006, 22:44

mapa pisze:
Wiem, ze wszystkim to wisi. Ale Krawcewicz nie godzien jest aby przed jego nazwiskiem widnialo (jak napisal Jurek) slowo PAN. To jest cham od pluga dynamitem oderwany i tyle. Mysli, ze jak ma pieniadze to i wladze moze miec. niech pochwali sie rybami wyhodowanymi przez siebie, a nie wykupionym z kazdej wystawy doroslymi sztukami. A zwie sie akwarysta. Takim akwarysta to kazdy moze byc ( przy odpowiedniej kasie).
Na forum mysiara po pewnym czasie juz go wszyscy mieli dosc. I dopuki ma kase to i PKMD bedzie go trzymac, a potem ... pa.
Drogi Andrzeju S mam dla Ciebie szacunek, ale za bardzo wlazisz w du.e Krawcewiczowi. To samo tyczy sie pozostalych PKMD-owcow.
Prawdopodobnie to miało być o Alku a wyszło o Tobie

Awatar użytkownika
rafdisc
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: rafdisc » 30 cze 2006, 22:52

dajcie już spokój-kulture wynosi się z domu :x

Odpowiedz

Wróć do „Komunikaty”