ZOOWET 2006 - Lublin
Moderator: przynenta
- Michcio
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Michał Próchnicki
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
Chciałbym wszystkich przeprosic za moją nieobecność przy rozbiórce stoiska. Zatrzymały mnie sprawy rodzinne.
Miło jest mi słyszeć że wystawę ostatniego dnia oblegały tłumy. Dobrze to rokuje przyszłym imprezom tego typu w tym regionie.
Ps. Apropo pomysłu Łukasza w sprawie zbiórki na moje strzyżenie, to pragne poinformować iż nie należę juz do grona brodaczy tego klubu, i wbrew opiniom jestem juz podobny do Michcia z emblematu.
Miło jest mi słyszeć że wystawę ostatniego dnia oblegały tłumy. Dobrze to rokuje przyszłym imprezom tego typu w tym regionie.
-- ciii....-bo awanturę wywołasz.karp664 pisze:bądź co bądź akwa z dzikusami bylo najlepsze (michciu wie o co chodzi;-D)
Ps. Apropo pomysłu Łukasza w sprawie zbiórki na moje strzyżenie, to pragne poinformować iż nie należę juz do grona brodaczy tego klubu, i wbrew opiniom jestem juz podobny do Michcia z emblematu.
- mirek
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Mirek Żak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Wadowice
- Kontaktowanie:
A ja jestem zaskoczony postawą Michała. Miałem go za zadziornego i pyskatego, a w realu okazał się pracowity i sumienny. Całkowicie mi się to nie pasowało do mojego wyobrażenia o nim. Przepraszam za szczerość, ale jestem naprawdę mile zaskoczony. Michał z drobną pomocą Tomka sam urządził 6 akwarii w regale. Cieszę się że mogłem go poznać i współpracować. Tak trzymać. !!
Mysle, że KLUB się nie obraził.
Nic to.Chciałbym wszystkich przeprosic za moją nieobecność przy rozbiórce stoiska.

- mirek-gniezno
- senior
- Kontaktowanie:
Przepraszam jeśli Cię uraziłem!!!Nie tak się Mirek umawialiśmy.

Ostatnio zmieniony 23 lis 2006, 10:02 przez mirek-gniezno, łącznie zmieniany 1 raz.
- mirek-gniezno
- senior
- Kontaktowanie:
A tak na poważnie!
Pierwszy raz miałem przyjemność uczestniczy w takim zjeździe i muszę Wam powiedzieć, że było...super!!! Pojechałem tam za namową Michała i Brodacza i naprawde było warto. Na początku miałem obawy -widomo-nieznani mi ludzie, ja-laik, który już na samym początku podpadł
!!! Wszystkie te obawy prysły od razu!!! Okazało się, że jest to grupa (
nie wiem jak prezes, bo go nie było
) bardzo miłych fanatyków dyskowców z którymi rozmowa o paletkach to sama przyjemność!!!
Teraz zwracam się do osób, które nie są w PKMD lub pierwszy raz wchodzą na to forum- nie obrażajcie i nie zrażajcie się od razu-po kilku dogryźliwych postach czy komentarzach-osoby, które wam odpowiadają na Wasze pytania (przeważnie członkowie PKMD) starają się, aby to forum było porządne i miało klasę!!! Na zdjęciach co niektórzy wyglądają groźnie, ale to tylko na zdjęciach, a faktycznie są to naprawdę sympatyczni ludzie z którymi warto wymieniać swoje doświadczenia i poglądy!!! Więc nie czekam dłużej i biorę się za wypisywanie karty rejestracyjnej do PKMD!!!
Mirek
Pierwszy raz miałem przyjemność uczestniczy w takim zjeździe i muszę Wam powiedzieć, że było...super!!! Pojechałem tam za namową Michała i Brodacza i naprawde było warto. Na początku miałem obawy -widomo-nieznani mi ludzie, ja-laik, który już na samym początku podpadł

Teraz zwracam się do osób, które nie są w PKMD lub pierwszy raz wchodzą na to forum- nie obrażajcie i nie zrażajcie się od razu-po kilku dogryźliwych postach czy komentarzach-osoby, które wam odpowiadają na Wasze pytania (przeważnie członkowie PKMD) starają się, aby to forum było porządne i miało klasę!!! Na zdjęciach co niektórzy wyglądają groźnie, ale to tylko na zdjęciach, a faktycznie są to naprawdę sympatyczni ludzie z którymi warto wymieniać swoje doświadczenia i poglądy!!! Więc nie czekam dłużej i biorę się za wypisywanie karty rejestracyjnej do PKMD!!!
Mirek