ZOOWET 2007

Wystawy, spotkania

Moderator: przynenta

Awatar użytkownika
Rafal_W
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: Rafal_W » 25 lis 2007, 21:33

Bogdan pisze:Takie eksponaty też się trafiały :wink:
;) Gładkoglac pinglasty w szacie godowej? ;)

A poważnie - dzięki, Hypno, za zabranie mnie i moich maneli z domu na wystawę. Było tego naprawdę sporo..

Rafał

Awatar użytkownika
Hypno
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
Kontaktowanie:

Post autor: Hypno » 25 lis 2007, 22:55

Ufff ulżyło mi :-) Bo myślałem, że ja muszę przepraszać, za to że nie zdążyłem podziękować Rafałowi przed jego wyjazdem a tu proszę mi dziękuje :-) Było zajefajnie demolka już zakńczona i siedzę w domku.

Proszę o zameldowanie wszystkich po przyjeździe do dmów, wtedy uznam imprezę za zamkniętą i udaną. Imprezę opiszę w najbliższych dniach. W chwili obecnej po prostu nie mam siły...

Jedno muszę, nie muszę, chcę powiedzieć bardzo wyraźnie i głośno. Możecie się obrażać lub nie ale nasza organizacja przy ustawianiu stoisk jest wręcz dziecinna przy zorganizowaniu KMRA. Z nimi idę w ciemno na każdą wystawę!! Wszystkim z KMRA bardzo bardzo dziękuję!!

P.S. Proszę moderatora o przeniesienie wątku do części ogólnodostępnej!

Awatar użytkownika
gajowa
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Barbara Bogdańska
Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
Kontaktowanie:

Post autor: gajowa » 25 lis 2007, 23:21

Stiosko wyglądało świetnie. Szkoda że nie mogliśmy tam być razem z wami, ale niestety.............praca na to nie pozwoliła tym razem

Awatar użytkownika
Michcio
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Michał Próchnicki

Post autor: Michcio » 26 lis 2007, 00:00

Piotrze ja też chcę powiedzieć jedno ;-)

Gdyby KMRA zrobiło tyle wystaw co my to moglibyśmy pogadać... Bez przesady moim zdaniem jeszcze jest za wcześnie żeby porównywać. Wystarczy przypomnieć sobie chociażby ostatni Rzeszów, nie mówiąc już o Krakowie...

Organizacja to jedno a lokalne możliwości to drugie., trudno oczekiwać żeby 3 zapaleńców(uwikłanych w obowiązki zawodowe, zastudiowanych itp) + 1 przyjezdny (w nocy przed wystawą) mogło się bawić w organizację. Robi się to co jest możliwe, wykonalne realne i namacalne.
Jak by nie patrzeć nas 3+1 zrobiło więcej zbiorników niż ich a z 10-cioro. :D

Koledzy z KMRA odwalili kawał dobrej roboty, należą im się gratulacje, i podziękowania. Chłopaki i dziewczyny możecie się obrażać albo nie, i tak jesteście dla mnie wielcy. Każdy ma swoje zdanie, i prawo do wyważania swoich osądów. Moim zdaniem zrobiliście wszystko wzorowo, tak jak Piotr napisał robienie z wami wystaw to sama przyjemność, ale zobaczycie jak to będzie z upływem czasu... Będziecie potrzebowali z czasem "świeżej krwi" i chęci. Pamiętajmy że zorganizowaliśmy wystawę RAZEM, moim zdaniem rozdzielanie zasług i oddzielna ocena jest błędem.
Oczywistym jest że nie posiadając wystarczających sił z szeregów PKMD nie organizowalibyśmy wystawy. Zrezygnowali byśmy lub zorganizowali siły. Fajniejszym posunięciem było zgadanie się z lubelakami -akwarystami w celu zrobienia czegoś razem w naszym regionie. Zdecydowaliśmy się na współpracę, przeładowywaliśmy w nocy akwaria, później stawialiśmy je wspólnymi siłami a teraz razem wspólnie możemy powiedzieć że osiągnęliśmy sukces.

P.S. Może się mylę, ale wątek jest w części ogólnodostępnej

Awatar użytkownika
magg0t
Kontaktowanie:

Post autor: magg0t » 26 lis 2007, 14:50

Hypno pisze:Z nimi idę w ciemno na każdą wystawę!! Wszystkim z KMRA bardzo bardzo dziękuję!!
A my Piotrze razem z Tobą! Dziękujemy za zaufanie i wszelką pomoc. Zdobyliśmy bezcenne doświadczenia i kontakty.
Michcio pisze:ich a z 10-cioro.
Chciałbym żeby było nas aż tylu :). Mam nadzieję, że po tej wystawie będzie nas więcej.

Mam nadzieję, że niedługo znów się spotkamy.
Pozdrawiam wszystkich Miłośników Dyskowców ;)

Awatar użytkownika
Bartus_M

Post autor: Bartus_M » 26 lis 2007, 19:02

Bardzo dziękujemy za współprace, wspólnie spędzony czas (owocnie, czasami mniej owocnie, czasami tabasco(?)). Wydaje mi się, że nasza współpraca winna być wzorem dla innych. Uważam, że nasze stosiko podniosło prestiż targów i wkładając rokrocznie więcej siły, zwiększymy prestiż targów a tym samym może uda nam się podciągnąć Lublin na arenie akwarystycznej na tle Polski z depresji akwarystycznej choć na żółte pole. Co już mysle, udało nam się osiągnąć.
Zapraszamy wszystkich Kolegów z PKMD na spotkania, o których informacje znajdować się bedą na naszej stronie. Wierzymy, że targi te nie były ostatnim i pierwszym przejawem naszej jakże wspaniałej współpracy.
Dziękujemy za wszystko i pozdrawiamy.

Z wyrazami szacunku
Bartłomiej Maliszewski

Awatar użytkownika
Diamond-Cukero
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Andrzej Nowicki
Miejsce zamieszkania/miasto/: Katowice
Kontaktowanie:

Post autor: Diamond-Cukero » 30 lis 2007, 08:40

Co się zwlecze nie uciecze .
Załączniki
DSC05984.JPG
DSC05984.JPG (48.88 KiB) Przejrzano 4575 razy

Awatar użytkownika
Diamond-Cukero
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Andrzej Nowicki
Miejsce zamieszkania/miasto/: Katowice
Kontaktowanie:

Post autor: Diamond-Cukero » 30 lis 2007, 08:48

:D
Załączniki
DSC06032.JPG
DSC06032.JPG (49.05 KiB) Przejrzano 4556 razy
DSC05962.JPG
DSC05962.JPG (45.29 KiB) Przejrzano 4556 razy
DSC06012.JPG
DSC06012.JPG (41.58 KiB) Przejrzano 4556 razy

Awatar użytkownika
Hypno
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

cd..

Post autor: Hypno » 01 gru 2007, 16:59

Pokazuję w formie zdjęcia, ale jest to jak najbardziej realny dokument, który przy okazji przekażę Zarządowi klubu.
Załączniki
dyplom.jpg
dyplom.jpg (41.68 KiB) Przejrzano 4500 razy

Awatar użytkownika
Hypno
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: Hypno » 01 gru 2007, 17:10

Ten dyplom to zasługa wielu osób. Zarządu za zaufanie i udostępnienie sprzętu wystawowego, członków klubu KMRA z Lublina za pomoc i niesamowite zaangażowanie, firmy "APUS" Komputerowe Systemy Zarządzania Sp. z o.o. z Krakowa za zasponsorowanie transportu sprzętu z Rzeszowa do Lublina, Andrzeja Nowickiego i Darka Trochimowicza za udostępnenie ryb na wystawę, Andrzeja Sieniawskiego za pomoc organizacyjną i w przekonywaniu niezdecydowanych :-) oraz prelekcję na wystawie, Mirka Żaka za wysyłki sprzętu w ostatniej chwili oraz oczywiście Rafała Wasiaka, Michała Próchnickiego i Mikołaja Czernichowskiego za namacalną i konkretną pomoc na miejscu podczas organizacji stoiska.

Odpowiedz

Wróć do „Komunikaty”