RZESZÓW NA ŻYWO!
Moderator: przynenta
- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Jeszcze za wcześnie wyciągać wnioski ale nie za wcześnie aby podziękować wszystkim którym nie było za trudno przybyć i włożyć cząstkę swojego czasu aby być razem
Szczególne podziękowania dla tych co pokazali że nie musimy robić coś cudzymi rękami ale możemy zrobić to sami .
W mojej opinii jeszcze 3 imprezy i napiszemy że potrafimy
Organizacja kilkakrotnie przewyższała tą z Łodzi - w mojej ocenie ekspozycja też .
Dziękuje wszystkim
PS - napiszę dużo więcej ale dajcie mi trochę czasu .
Szczególne podziękowania dla tych co pokazali że nie musimy robić coś cudzymi rękami ale możemy zrobić to sami .
W mojej opinii jeszcze 3 imprezy i napiszemy że potrafimy
Organizacja kilkakrotnie przewyższała tą z Łodzi - w mojej ocenie ekspozycja też .
Dziękuje wszystkim
PS - napiszę dużo więcej ale dajcie mi trochę czasu .
Przepraszam ale zobaczyłem przypadkową różnicę w kolorach ubrań i tak mi się dziwnie skojarzyło
( mam nadzieję, że potraktujecie to jako żart i nikt się nie obrazi).
Szkoda tylko, że nie umiem rysować bo gdybym umiał to ramiona Alka zmieniłbym w wagę plus przepaska na oczy i mamy naszą temidę

Szkoda tylko, że nie umiem rysować bo gdybym umiał to ramiona Alka zmieniłbym w wagę plus przepaska na oczy i mamy naszą temidę

- Załączniki
-
- anioł i diabeł.JPG (53.29 KiB) Przejrzano 7182 razy
Było naprawde niezle .
Mimo ,ze sam trochę się przy tym narobiłem ,to chylę czoła dla tych co to budowali stoisko na wystawę ,masa pracy.
Organizatorów wystawy przerosła ta impreza ,bo takich kolejek przed kasami w zyciu nie widziałem .
A i Wojtek nie okazał sie takim diabłem jak namalował
Bardzo wszystkim dziekuje za udana imprezę .
Pozdrawiam DARIUSZ z CHEŁMA
Mimo ,ze sam trochę się przy tym narobiłem ,to chylę czoła dla tych co to budowali stoisko na wystawę ,masa pracy.
Organizatorów wystawy przerosła ta impreza ,bo takich kolejek przed kasami w zyciu nie widziałem .
A i Wojtek nie okazał sie takim diabłem jak namalował

Bardzo wszystkim dziekuje za udana imprezę .
Pozdrawiam DARIUSZ z CHEŁMA