Zapraszam na fotorelacja z Norymbergii - Hala Nr 4:
(pozostałe wkrótce)
http://www.akwa-mania.mud.pl
Moderator: przynenta
TURYSTA pisze:Oj Andrzej.... dobrze że za słowoMartynaWIGOR pisze:pozdrowienia dla autora fotorelacji i trzymam Pana za słowo (już my wiemy, o co chodzi:))
Zastanów się, bo jak żona chętnie cię puszcza na te wyjazdy to może po powrocie ktoś inny mieszkał tam będzieDiamond-Cukero pisze:ciekawe czy po tym wszystkim moje klucze otworzą drzwi mojego domu![]()
Klucze na pewno będą Twoje ale dom ????Diamond-Cukero pisze: No to wygląda że wrzesień w rozjazdach ciekawe czy po tym wszystkim moje klucze otworzą drzwi mojego domu![]()
Piotrek słuszna uwaga , muszę to przemyśleć najlepiej z domu się nie ruszać . I wszystko na oku miećstanpiter pisze:Zastanów się, bo jak żona chętnie cię puszcza na te wyjazdy to może po powrocie ktoś inny mieszkał tam będzieDiamond-Cukero pisze:ciekawe czy po tym wszystkim moje klucze otworzą drzwi mojego domu![]()
![]()
Eeee tam, poproś uczynnego sąsiada niech przypilnujeDiamond-Cukero pisze:Piotrek słuszna uwaga , muszę to przemyśleć najlepiej z domu się nie ruszać . I wszystko na oku mieć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość