już na początku ten post wzbudził moje zainteresowanie.A może w organizowanie imprezy włączą się też inni użytkownicy Forum z Warszawy - nie koniecznie członkowie PKMD ??????
sądziłem jednak że to propozycja tylko dla członków.
zatem ZGŁASZAM SIĘ.
Moderator: przynenta
Dzięki.marek732 pisze: już na początku ten post wzbudził moje zainteresowanie.
sądziłem jednak że to propozycja tylko dla członków.
zatem ZGŁASZAM SIĘ.
Z tych zaproponowanych, to jedynie KORONA, ale trzeba by jeszcze negocjować ceny i to bardzo twardo.RoKu pisze:Witam,
W zał. linki do hoteli, które sprawdziliśmy i mogły by się nadawać:
Pomimo tego, że są to hotele praktycznie podmiejskie, ceny mają jednak typowo Warszawskie. Tak więc będziemy szukać dalej.
W styczniu będę miał do dyspozycji: Valisneria americana (jakąś ciut bardziej ozdobną formę - nie rośnie większa niż 80 cm, ma troszkę szersze liści - 8 do 10 mm, krzak nie jest "liniowy, tylko rozcapierza się bardziej niz typowy nurzaniec); Blyxa japonica (rośnie do 30 cm, najładniejsze są jednak mnejsze szczepki - do ok 15 cm), Saggitaria subulata (maleństwo - do jakiś 12 cm, chyba że ma zamiar kwitnąć lub konkuruje o światło). Będę miał tez zapewne Micranthemum (książkowo do kilkunatsu cm, u mnie rośnie większe), ale najlepsze efekty daje wtedy, gdy sadzi się go jak glossostigme (tnąc na drobne kawałki) i dając mu trochę czasu na wzrost :I.. Posadzenie gotowego pęczka również jest możliwe, ale ponieważ jest dość łamliwy i delikatny efekt niekoniecznie będzie taki, jak w głowie..marek732 pisze:zbiornik zalewany będzie 10 stycznia ale szczegóły dopiero ustalimy, tj. godzina itd.
dzięki, że chcesz pomóc.
napisz jakie masz rośliny i wielkość ich. trzeba już myśleć o zawartości szkła
na dzień dzisiejszy organizację prowadzą Potek, Roku i ja.
Potek i Roku wzięli sprawę w swoje ręceRafal_W pisze:Kiedy będzie urządzany zbiornik? Chętnie wziąłbym w tym udział; trochę zielska też bym pewnie znalazł w swoim szkle.. Z kim powinienem o tym rozmawiać?
Rafal
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość