Dobrze trafiłeś... Odnosnie altumów przeczytaj mój wątek "Niesamowite, epistoła właściwa" w dziale galerii. Będziesz wiedział, ze trafiłeś pod dobry adres. A odnośnie P.motoro to ja się już ślinię, bo do nowego zbiornika planuję właśnie zakupienie jakiegoś naleśnika, ale tym razem horyzontalnego i wertyklanego
WARSZAWA 2006
Moderator: przynenta
- Hypno
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
MarcinWaWa...
Dobrze trafiłeś... Odnosnie altumów przeczytaj mój wątek "Niesamowite, epistoła właściwa" w dziale galerii. Będziesz wiedział, ze trafiłeś pod dobry adres. A odnośnie P.motoro to ja się już ślinię, bo do nowego zbiornika planuję właśnie zakupienie jakiegoś naleśnika, ale tym razem horyzontalnego i wertyklanego
- vega1
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Sławomir Nazimek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Rzeszów
No wlaśnie Bogdan,dlaczego Cie nie bylo?Mogłeś się nawet zabrać ze mną... Ale nic się nie przejmuj,lada dzień jedziemy...
wiesz gdzie
Co do imprezy bylo naprawde super,juz sie nie moge doczekać następnej.A integracja...
no cóż,było duuużo rozmów i płynu integracyjnego hehe
Pozdrowienia dla wszystkich!!
Co do imprezy bylo naprawde super,juz sie nie moge doczekać następnej.A integracja...
no cóż,było duuużo rozmów i płynu integracyjnego hehe
Pozdrowienia dla wszystkich!!
- fish
- junior

- Imie i Nazwisko: Radek Rybak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Pionki
Warszaw 2006
A ja znowu wstawiam kilka fotek ale nie z paletkami.
- Załączniki
-
- DSC06929.JPG (38.56 KiB) Przejrzano 7046 razy
-
- DSC06977.JPG (40.12 KiB) Przejrzano 7046 razy
- yoyi
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Piotr Dutkiwicz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Warszawa
Najbardziej ropoznawalną osobą na zdjęciach jest chyba Vega1. Nawet jak siedzi tyłem (chyba to przewidział
) to po koszuli (chyba ta sama co w emotikonie) od razu wiadomo Co To za gość. Zbieg okoliczności czy tak mialo być?
Zdjątka fajne, ale czy może macie jakieś z niedzieli jak już woda była bardziej klarowna?
Ostatnie zdjęcie - piękny nożowiec, szkoda że z paletami nie można go trzymać.
Czy ta wystawa w Patyku trwa przez cały tydzień?
Zdjątka fajne, ale czy może macie jakieś z niedzieli jak już woda była bardziej klarowna?
Ostatnie zdjęcie - piękny nożowiec, szkoda że z paletami nie można go trzymać.
Czy ta wystawa w Patyku trwa przez cały tydzień?
- vega1
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Sławomir Nazimek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Rzeszów
No napewno nic nie bylo zamierzone,tym bardziej że koszula nie jest ta sama i różni się znacznie.yoyi pisze:Najbardziej ropoznawalną osobą na zdjęciach jest chyba Vega1. Nawet jak siedzi tyłem (chyba to przewidział) to po koszuli (chyba ta sama co w emotikonie) od razu wiadomo Co To za gość. Zbieg okoliczności czy tak mialo być?
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Zdjęcie możesz tu oczywiście zamieścić, jak dotyczy wystawy.MarcinWaWa pisze:Widzę że troche się z tym zdjęciem spóźniłem. Ale jeżeli można to zamieszczę. Mam też zdjęcia innych zbiorników więc ewentualnie też.
Pozdrawiam.
Marcin
Do zdjęć innych baniaków masz galerię i możesz stworzyć nowy temat.
Abyś "znowu się nie spóźnił", przeczytaj Statut PKMD, a znajdziesz go w górnym lewym rogu.
Jak widzisz, PKMD nie zrzesza jedynie dyskomaniaków, ale także innych akwarystów zafascynowanych wodami Ameryki Południowej. W tej sytuacji mozesz zostać naszym członkiem
-
MarcinWaWa
- nowicjusz

Witam. Panu Andrzejowi dziękuje za odpowiedź
. Załączam kilka fotek. To można zobaczyć na wystawie min.:- akwarium pkmd, akwarium firmy..., pielęgniczkowe akwarium a w nim: A. viejta i Dicrossus filamentosus(nie jestem przekonany czy napewno właśnie te gatunki, jak ktoś widział to niech mnie poprawia to ten baniaczek z usypanymi na dnie liśćmi dębu) akwarium firmy...
- Załączniki
-
- P1140007.JPG (30.51 KiB) Przejrzano 6845 razy
-
- P1140010.JPG (42.14 KiB) Przejrzano 6845 razy
-
- P1140014.JPG (44.96 KiB) Przejrzano 6845 razy
-
MarcinWaWa
- nowicjusz

-
MarcinWaWa
- nowicjusz

Tobie hypno też dzięki za odpowiedź.MarcinWaWa...
Dobrze trafiłeś... Odnosnie altumów przeczytaj mój wątek "Niesamowite, epistoła właściwa" w dziale galerii. Będziesz wiedział, ze trafiłeś pod dobry adres. A odnośnie P.motoro to ja się już ślinię,
Niesamowita sprawa z tymi P. altum. Moje dotychczasowe wiadomości mówiły tylko o tym że jedynym udokumentowanym przypadkiem rozmnożenia może poszczycić sie Pan Horst Linke(niemcy). Naprawdę coś pieknego. Cały czas siedzę jak wryty po przeczytaniu tych wątków.
Pozdrawiam.
Marcin