"Discus Mediterranea 2007 ”, 4th Italian Cont
Moderator: przynenta
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Widzę 4 nagrody w waszych rękach
, czyli pewnie dla 4 polskich rybek
i jeden dyplom też widać dla ... nie wiem kogo
... dajcie komentarz plisssssssss ...
Liczyłem jeszcze przed wyjazdem na podium dla Was, trzymałem kciuki w trakcie, ale napiszcie coś konkretnego, bo nie wiem czy bić brawo no i komu gratulować, ale z pewnością gratuluję PKMD

Liczyłem jeszcze przed wyjazdem na podium dla Was, trzymałem kciuki w trakcie, ale napiszcie coś konkretnego, bo nie wiem czy bić brawo no i komu gratulować, ale z pewnością gratuluję PKMD

- niki 28
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Jacek Niglus
- Miejsce zamieszkania/miasto/: PSARY
Dedukując ,powiem tak .Haki,Wmarek ,i Diamont zdobyli nagrody .Myślę że Andrzej trzyma dyplom okolicznośćiowy dla PKMD ,ewentualnie jego ryba coś nie coś zdobyła .Oczywiśćie to śą moje domysły ,z resztą dość widoczne z fotek.Pozwólmy naszym uczestnikom wystawy odpocząć ,a jutro się wszystkiego dowiemy .Widzę 4 nagrody w waszych rękach , czyli pewnie dla 4 polskich rybek
niki 28
- _TOM_
- członek PKMD
Jacku, kiepsko z dedukcją u Cibie
, Holmes z Ciebie kiepski
, bo kto niby według Ciebie trzyma nagrody dla rybek tych klubowiczów, co nie pojechali ze swoimi rybami
Np. Gajowych, Cocoloco, Stacha, czy Krzycha? Jeśli pamiętam dawali rybki, a nie pojechali ... Ja myślę, że nie swoje nagrody trzyma Diament 

- _TOM_
- członek PKMD
No moje nie kształcone oko 2 miejsce dałbym Gajowych Hecklowi, a nie trzecie, no i wcale nie dlatego, że to zazwyczaj słabo obstawiona klasa, ale dlatego, że mają czempiona jak na te moje oko ...ja jedanak obstawiam rybke Gajowych czyli Heckla na 3miejsce.
Haki 2 miejsce, niewiem jaka rybke wystawial, ale typuja na ta ze zdjecia Best of Show, pozostaje jeszcze dwa 3 miejsca, tu kapituluje......... to bylo moje typowanie w ciemno
- Haki
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Radek Rożniata
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kobielice
- Kontaktowanie:
Ja troche pospałem, doprowadzam rybska po nieobecności do porządku i wklejam kilka fotek. To ze sie nie odzywaliśmy to nie było lenistwo lub itp. jak nie sprawy zwiazane z konkursem to nawiazanie współpracy z innymi klubami mieliśmy na głowie. W Rzeszowie zostanie wszystko omówione.
Na fotce ponizej:
Jeffrey Tan - przewodniczacuy klubu Malaysia
Sun See Seng - przewodniczacy klubu Singapore
Na następnej fotce koledzy z Włoskiego klubu razem z nami po wpuszczeniu naszych ryb.
Na fotce ponizej:
Jeffrey Tan - przewodniczacuy klubu Malaysia
Sun See Seng - przewodniczacy klubu Singapore
Na następnej fotce koledzy z Włoskiego klubu razem z nami po wpuszczeniu naszych ryb.
- Załączniki
-
- Img_5513.jpg (62.26 KiB) Przejrzano 5365 razy
-
- Img_5597.jpg (83.77 KiB) Przejrzano 5365 razy