Mnie pomysl podoba sie bardzo.
eugen
Moderator: przynenta
Sorki jeśli się wtrącam w sprawy klubu, ale czy interesowało by was lokum troszkę poza Łodzią, dokładnie 20km przed dnią. Znam dwa fajne miejsca, jedno z nich znajduje się na trasie Łódz-Gdańsk Zajazd LEON na Aleksandrii można wynająć cały lokal na sobote i niedziele wraz z pokojami. Lokal całkiem przyjemny kominek, piwko, smaczne jedzenie, ładna obsługaeugen pisze:Ja mam raczej z wystawa zwiazana prosbe... czy ktos moglby sie podjac zalatwienia noclegow dla osob spoza Lodzi...? tak wzorem Wroclawia. No i jakiegos lokalu na wspolne wieczorne spotkanie???
eugen
mare777 pisze:Mam ten sam problem. Zgłoszenie wypełniłem , lecz rezerwację chciałbym dokonać na 4 noclegi / 19-20,20-21,21-22,22-23/.Czy mam wpłacić za cztery noclegi z zaznaczeniem dat? Mam czas więc przyjadę dzień wcześniej pomóc i zostanę do końca więc też pomogę przy pakowaniu , później mam 600km więc zamiast jechać w nocy mógłbym się spokojnie wyspać.
Pewnie masz rację.Mislavo pisze:A ja mam nadzieję, że jak sam zobie załatwię nocleg i wejściówkę na wystawę to Prezes nie pokaże mi palcem drzwi wyjściowych mówiąc: " wstęp tylko dla Członków PKMD"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości