Chorzów 2007
Moderator: przynenta
Bogdan przepraszam za zbyt duze fotki staralem sie poporstu pokazac zbiorniczki bardziej wyraznie>
teraz co do wypowiedzi kolegi Ambra i wygranej terrarystow:
oba stoiska byly mi bardzo bliskie i akwarystyczne i terrarystyczne lecz patrząc z boku stwierdzam ze wasze bylo lepsze.......jasne ze terrarsytyka zazwyczaj wygra bo ludzie rzadziej widza tyle wezy w tylu kolorach itd....dla nich ryby to poprostu ryby....ale ja jako zapalony terrarysta i milosnik akwarystyki uwazam ze wygralo wasze stoisko:)
Byliscie zorganizowanie jako klub, jako ludzki tandem a nie tak jak terrarystyka pod szyldem sklepu zoologicznegi i producenta terrari:) to jest godne uznania i nasladowania....zal tylko ze wczesniej sie nie dowiedzialem o wystawie z checia bym pomogl w organizacji i budowie zbiornikow:)
co do wspołpracy akwarystyczno-terrarystycznej moge rowniez sluzyc jako pomost pomiedzy tymi dwoma swiatami:) jestem w redakcji najwiekszego polskiego portalu terrarystycznego-moze nie tak zoorganizowanego jak PKMD ale jednka rownie swietnego.... wierze ze z cheecia jesli ebdzie taka okazja nawiązemy wspolprace z Wami i razem cos uda sie zmontowac:)
serdecznie pozdrawiam:)
teraz co do wypowiedzi kolegi Ambra i wygranej terrarystow:
oba stoiska byly mi bardzo bliskie i akwarystyczne i terrarystyczne lecz patrząc z boku stwierdzam ze wasze bylo lepsze.......jasne ze terrarsytyka zazwyczaj wygra bo ludzie rzadziej widza tyle wezy w tylu kolorach itd....dla nich ryby to poprostu ryby....ale ja jako zapalony terrarysta i milosnik akwarystyki uwazam ze wygralo wasze stoisko:)
Byliscie zorganizowanie jako klub, jako ludzki tandem a nie tak jak terrarystyka pod szyldem sklepu zoologicznegi i producenta terrari:) to jest godne uznania i nasladowania....zal tylko ze wczesniej sie nie dowiedzialem o wystawie z checia bym pomogl w organizacji i budowie zbiornikow:)
co do wspołpracy akwarystyczno-terrarystycznej moge rowniez sluzyc jako pomost pomiedzy tymi dwoma swiatami:) jestem w redakcji najwiekszego polskiego portalu terrarystycznego-moze nie tak zoorganizowanego jak PKMD ale jednka rownie swietnego.... wierze ze z cheecia jesli ebdzie taka okazja nawiązemy wspolprace z Wami i razem cos uda sie zmontowac:)
serdecznie pozdrawiam:)
- Hypno
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
To masz szansę... Właśnie startują przygotowania do imprezy w Lublinie, czyli kolejnej edycji ZOOWET. Na tej w 2006 roku byliśmy jako klub i zdobyliśmy nagrodę. Edycja 2007 będzie prawdopodobnie się nazywać ZOOPARK 2007. Impreza odbędzie się w weekend 23-25 listopada, to wieści dosłownie gorące. Mam ambicje z ramienia klubu poprowadzić tą imprezę również w tym roku. Zapraszam więc do wsopółpracy 

jeśli czas pozwoli i nie będę w tym czasie zajęty ani nie będę miał startów może się zjawie:) akurat w lublinie mam rodzinkę wiec kto wie- przynajmniej nocleg już mam zapewniony:) ale nie ukrywam wole pomoc w moich okolicach, ale jak będę miał czas i finanse oraz szanse do was dotrzeć to dotrę:) fajnie jakby ktoś ze śląska śmigał wybrałbym sie wtedy z nim:)
ale to jeszcze troszkę czasu.w każdym bądź razie bardzo dziękuję za zaproszenie:)
ale to jeszcze troszkę czasu.w każdym bądź razie bardzo dziękuję za zaproszenie:)
- Hypno
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
Taka pomoc mile widziana, ale... ale ja pisałem o innej pomocy. Skoro niechcący już wygadałeś się, że możesz posłużyć jako pomost pomiędzy terrarystami a akwarystami, więc z pełną premedytacją chcę to wyegzekwować. Skontaktuj mnie z terrorystami
a ja dla nich znajdę parę m2 podłogi na hali wystawowej do zagospodarowania na tej imprezie.