ZOOWET 2007
Moderator: przynenta
- Hypno
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
Po raz kolejny proszę o zgłaszanie się wszystkich chętnych osób, które chcą pokazać się w Lublinie i najlepiej pomóc w przygotowaniach i dewastacji po. Proszę o informacje, gdyż muszę szybko przekazać listę osób do hotelu w celu, tu niespodzianka
rezerwacji miejsc.
Przy okazji apel kolejny. Jeżeli ktoś planuje przycinkę ziela w najbliższym czasie w swoich zbiornikach to upraszam uniżenie o podesłanie tegoż w celu aranżacji zbiorników wystawowych.
Przy okazji apel kolejny. Jeżeli ktoś planuje przycinkę ziela w najbliższym czasie w swoich zbiornikach to upraszam uniżenie o podesłanie tegoż w celu aranżacji zbiorników wystawowych.
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Widzę, że coś mało ludzi wybiera się do Lublina.
Przynajmniej tak to wynika ze zgłoszeń.
Szkoda, bo zapowiada się ciekawa impreza.
Warto też sobie przypomnieć miłą lubelską atmosferę.
Ja to przynajmniej mam zimę całą gębą i muszę się wykopywać ze śniegu, ale gdzie indziej w Polsce to jeszcze jesień.
Ciekaw jestem ilu ludzi wysłucha prelekcji jaką przygotowałem z okazji lubelskiego pokazu?
Przynajmniej tak to wynika ze zgłoszeń.
Szkoda, bo zapowiada się ciekawa impreza.
Warto też sobie przypomnieć miłą lubelską atmosferę.
Ja to przynajmniej mam zimę całą gębą i muszę się wykopywać ze śniegu, ale gdzie indziej w Polsce to jeszcze jesień.
Ciekaw jestem ilu ludzi wysłucha prelekcji jaką przygotowałem z okazji lubelskiego pokazu?
- Hypno
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
cd...
Szybkie fotki na opisy będzie czas, wszystko jest OK. Powiem tyle z ludźmi z KMRA mogę organizować każdą wystawę!! Tak zgranej paczki możemy im pozazdrościć. Z pokorą musimy przyjąć to na klatę!
- Załączniki
-
- 3.jpg (33.41 KiB) Przejrzano 5856 razy
-
- 2.jpg (50.74 KiB) Przejrzano 5818 razy
-
- 1.jpg (40.12 KiB) Przejrzano 5818 razy