RZESZÓW NA ŻYWO!
Moderator: przynenta
Wreszcie dojechały obiecane tuje do dekoracji stoika PKMD. Na stoisku zamontowano głośniki do emitowania muzyki relaksacyjnej oraz odgłosów różnych gatunków ryb. Będą również rozpylane leśne olejki zapachowe (aby ogłupić zwiedzających - zdaniem Prezesa hihihi 

- Załączniki
-
- tuje.jpg (181.31 KiB) Przejrzano 7044 razy
Prawie wyklarowane drugie akwa jeszcze czeka na dyski.
Andrzej Sieniawski wącha walerianę na uspokojenie, bo widocznie Cocoloco spał na wykładzie o zasadach tworzenia zbiorników holenderskich
Andrzej Sieniawski wącha walerianę na uspokojenie, bo widocznie Cocoloco spał na wykładzie o zasadach tworzenia zbiorników holenderskich

- Załączniki
-
- 2gi.jpg (154.81 KiB) Przejrzano 7037 razy
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2005, 16:30 przez ula.p, łącznie zmieniany 1 raz.
Widok od drugiej strony stoiska, praca skończona - czekamy na dyski które nie dojechały.
I to by było na tyle dzisiaj
Bye !!
PS. Relacji z ocenzurowanej imprezy integracyjnej nie będzie.... przynajmniej do czasu aż ktoś będzie w stanie
I to by było na tyle dzisiaj

PS. Relacji z ocenzurowanej imprezy integracyjnej nie będzie.... przynajmniej do czasu aż ktoś będzie w stanie

- Załączniki
-
- widok1.jpg (153.56 KiB) Przejrzano 7019 razy
-
- centrum3.jpg (156.98 KiB) Przejrzano 7019 razy
Cześć,
z nielicznymi wyjątkami chyba już wszyscy doszli do siebie po integracji
Ja czekam na aparat cyfrowy i jak tylko Mirek się z nim pojawi to zaczniemy coś cykać. Póki co mamy spory ruch na stoisku.
Darek przywiózł ładne dyski, troszke im sie dziś woda zmąciła, ale chłopcy walczą. Pary tarliskowe spłoszone siedzą wystraszone, ale fizycznie czują się dobrze.
Poza akwariami PKMD, morskimi i holendrem Bartka Lipczyńskiego mamy jeszcze Tange od Mierzeńskich, akwarium z krewetkami Jackie Sawickiej oraz Malawi (jeszcze nie wiem kogo ale się dowiem)

z nielicznymi wyjątkami chyba już wszyscy doszli do siebie po integracji

Ja czekam na aparat cyfrowy i jak tylko Mirek się z nim pojawi to zaczniemy coś cykać. Póki co mamy spory ruch na stoisku.
Darek przywiózł ładne dyski, troszke im sie dziś woda zmąciła, ale chłopcy walczą. Pary tarliskowe spłoszone siedzą wystraszone, ale fizycznie czują się dobrze.
Poza akwariami PKMD, morskimi i holendrem Bartka Lipczyńskiego mamy jeszcze Tange od Mierzeńskich, akwarium z krewetkami Jackie Sawickiej oraz Malawi (jeszcze nie wiem kogo ale się dowiem)