Wrocław 2007

Wystawy, spotkania

Moderator: przynenta

Awatar użytkownika
rady3
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Robert Dreszer
Miejsce zamieszkania/miasto/: Stary Białcz
Kontaktowanie:

Post autor: rady3 » 17 wrz 2007, 18:52

Zdjęcia nie oddają tego jak wygląda ta morszczyzna, ale są to dwa akwa umieszczone jedno nad drugim. Każde z nich jest wielkości pokoju. Tego się nie da opisać to trzeba zobaczyć.

Awatar użytkownika
bqa
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Maciej Dziedzic
Kontaktowanie:

Post autor: bqa » 17 wrz 2007, 20:16

Ufff - było nieźle... Za dużo nas nie było, ale towarzystwo doborowe. Kto nie był - niech żałuje ! Wprawdzie od czwartku śpię po półtorej godziny, ale warto było ;) . Dzięki wszystkim za przybycie i mile wspólnie spędzony czas. Robercie przekaż moje pozdrowienia żonie. Mam nadzieję, że wybierze sie z Tobą do Rzeszowa.

Awatar użytkownika
rady3
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Robert Dreszer
Miejsce zamieszkania/miasto/: Stary Białcz
Kontaktowanie:

Post autor: rady3 » 18 wrz 2007, 06:36

No niestety nie wybierze się. To pewne. No trudno jakoś przeżyję... mam nadzieję.

arturo
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Artur Borowski
Miejsce zamieszkania/miasto/: Skórzewo

Post autor: arturo » 20 wrz 2007, 20:45

Witajcie, było fantastycznie, a piwo jak smakowało, mniam.......... żałujcie, że nie byliście.... Niestety dopiero mam czas wszystko pozbierać i poukładać, więc jak znajdę chwilę wstawię kilka zdjęć. Robercie, jak nas rano Wrocek zobaczył to oprócz zapadających się ludzi to chyba mocno nad nami zapłakał......... pozdrawiam

Odpowiedz

Wróć do „Komunikaty”