Oki, poczułem sie zasymilowany i odpowiedzialnycocoloco pisze: Dlatego nie przyjmujemy do wiadomości oczekiwań co do "ustawieniu w szeregu" ( czytaj hołd pruski ).

Moderator: przynenta
Oki, poczułem sie zasymilowany i odpowiedzialnycocoloco pisze: Dlatego nie przyjmujemy do wiadomości oczekiwań co do "ustawieniu w szeregu" ( czytaj hołd pruski ).
Na kiedy potrzebujesie sprzęt? Proszę napisać, bo ktoś musi z Was po niego jechać. Muszę wiedzieć kto, bo mam zadzwonić o podać nazwisko odbierającego.Potek pisze: Otwarcie wystawy jest 14 stycznia .........Podobno filtr i grzałkę mamy odebrać z firmy AQUAEL?...........
Czyli oficjalnie ustalamy termin 14 - 15 stycznia. Rozpoczęcie imprezy w sobotę, integracja - noc z soboty na niedzielę, zakończenie niedziela. Impreza trwa do 22 stycznia ale chyba spotkanie w ten pierwszy weekend będzie dla nas korzystniejsze.Moja propozycja, aby spotkanie PKMD rozpoczęło się od soboty. Mam na myśli oficjalną część Czy już wiadomo ile osób zgłosiło chęć uczestnictwa? Może warto imiennie już deklarować swoja obecność.
Jestem od soboty
Niestety narazie z gości przyjezdnych zdeklarował się tylko wmarek i ambraPonieważ jesteśmy w trakcie szukania hotelu, prosiłbym o wstępną deklarację przyjazdu wszystkich zainteresowanych. Znacznie ułatwi to wybór odpowiedniego lokum. Piszcie do mnie na priv, gg lub dzwońcie.
Proponuję aby zgodnie ze słowami Andrzeja:uważam że Roku powinien zostać szefem tej wystawy ze strony PKMD i to on powinien dopracować co to ma być i co oczekuje od nas
Będzie nas dwóchPotek i RoKu są komisarzami imprezy i to do nich właśnie należy zgłaszać chęć pomocy, przyjazdu, pobytu, noclegu, uczestniczenia w spotkaniu itd.........
http://www.pkmd.pl/index.php?name=PNphp ... c&start=15
Tak jak było pisane wcześniej:Jeżeli to konieczne to gotów jestem w przyszłym tygodniu spotkać sie z osobami odpowiedzialnymi za organizację i porozmawiac "na żywca".
Rafal_w napisał:Dla zainteresowanych: 12.12.2005 o godz. 18.00 będziemy na spotkaniu z WZA w PKiN.
Nasze numery telefonów RÓWNIEŻ były juz podawane wcześniej:Oki, poczułem sie zasymilowany i odpowiedzialny Rozpoczynam inwigilację w celu ustalenia nr telefonów oraz miejsc pobytu koordynatorów.. A potem będę ich straszył własną osobą i gadulstwem..
Ambra napisał:"...skontaktuj się ze mną 0 501 444 765 lub Potkiem tel 0 501 357 082
Po sprzęt wybierzemy się osobiscie. Możesz podać moje nazwisko. Wszelkie daty ustalimy dokładnie na spotkaniu 12.12.2005.Na kiedy potrzebujesie sprzęt? Proszę napisać, bo ktoś musi z Was po niego jechać. Muszę wiedzieć kto, bo mam zadzwonić o podać nazwisko odbierającego. Może być na mój meil prywatny.
Do Łodzi mamy niedaleko wiec wybierzemy sie tam z Potkiem w czwartek przed wystawą to jest 12.01.2005.w czwartek nie ma problemu w Łodzi dostać odpowiednie rośliny kiedy uda się je posadzić jeszcze w czwartek wieczorem w sobotę już będą przypominały wodne a nie transportowe.
Proszę o info jak wszystko będzie wiadome.Sprawa ryb - ilość ryb oraz odmiany będą znane w połowie grudnia - tą sprawę pilotuje kolega Marek Widur . Ryby zostaną wybrane z hodowli amatorskiej naszego kolegi
Proponowałem zorganizowanie prelekcji w budynku wystawy:Jest możliwość załatwienia rzutnika współpracującego z komputerem oraz posiadamy płytę DVD o plaetkach . Jak jest możliwość to myślę że to może być też pewien pomysł . Może kolega Sieniawski doda swój głos i mamy ciekawą prelekcję o życiu i rozmnażaniu paletek.
Rozumiem, ze decyzja Ambry jes wiążąca?Jeżeli chodzi o prelekcje to salka na zapleczu nie spełnia wymagań w zał. foto. Rozmawialiśmy jednak z panem Waldemarem komisarzem wystawy w sprawie zorganizowania dodatkowej sali (pobliskiej małej sali kinowej na jakieś 150 osób). Problem jednak polega na tym, ze po raz pierwszy WZA będzie płacić PKiN za wynajęcie pomieszczenia pod organizowaną wystawę. Tak więc jeżeli się na to zdecydujemy musimy pokryć koszty wynajmu sali (na około 3h) we własnym zakresie. Kwotę poznamy 12.12.2005. Wtedy też dojdzie kwestia ewentualnej organizacji rzutnika etc..
Tak więc chodziło by o prelekcje podczas naszego wieczornego spotkania w hotelu, a tu wszystko zależy od frekwencji no i nawszych chęci.Jak wyżej z uwagi na finanse. Mamy darmową salę w hotelu i tam coś sobie zorganizujemy.
Wszystko fajnie marek tylko te ryby są tak samo od stendkera jak i moje wiec co za róznica.Poztym od jednego takiego pasjonata były ryby na wystawie w łodzi z dziurami na głowie oby tym razme takie rzeczy się nie zdarzył.wmarek pisze:Ryby na wystawę zgodził się dać nasz członek, jest on doskonałym fachowcem i zarazem pasjonatem. Paletkami zajmuje się jedynie dla przyjemności, myślę, że czas zacząć wystawiać to, co pływa w naszych zbiornikach. Musimy w związku z tym zmienić koncepcję wystroju akwarium, a mianowicie z biotopu przechodzimy na zbiornik dekoracyjny. Warto nacisk położyć na rośliny, a więc…
Hico pisze: Wszystko fajnie marek tylko te ryby są tak samo od stendkera jak i moje wiec co za róznica.Poztym od jednego takiego pasjonata były ryby na wystawie w łodzi z dziurami na głowie oby tym razme takie rzeczy się nie zdarzył.
Masz rację. Cały czas również myślałem, że ryby będą od Ciebie.Dobrze damy szanse czemu nie.Tylko takie wyjaśnie powinno być wcześniej bo troszke dziwnie się poczułem oferując swoją pomoc zostałem olany...Inormacji to wiele kraży w kręgu hodowlanym ta akurat jest prawdzia bo kto kupuje u Stendkera to mnie intersuje ale mi chodziło tylko o to co był w zdaniu drugim wiecej zastrzeżeń nie mam.
Termin "nasz członek" bez żadnego nicku jest cokolwiek enigmatyczny. Ja za naszego członka brałem do tej pory Hico.Ryby na wystawę zgodził się dać nasz członek, jest on doskonałym fachowcem i zarazem pasjonatem. Paletkami zajmuje się jedynie dla przyjemności, myślę, że czas zacząć wystawiać to, co pływa w naszych zbiornikach. Musimy w związku z tym zmienić koncepcję wystroju akwarium, a mianowicie z biotopu przechodzimy na zbiornik dekoracyjny. Warto nacisk położyć na rośliny, a więc…
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość