RYBY
Moderator: przynenta
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Re: Dzikusy Nhamunda Blue
Wszystko dobrze, tylko przy poszczególnych zdjęciach warto by podawać rozmiar.hudy pisze:Ostatnia dostawa ryb jest już wysprzedana.
Od dzisiaj dostępne są dla członków klubu ryby z odłowu w Brazyli.
Symphysodon Aequifasciatus /Nhamunda Blue/
Dostępnych jest 10 ryb w cenie 90 pln za sztukę
Tel.kontaktowy 510-207-480
Jeśli Alek np. myśli o dzikusach na Kraków, to trzeba sprawdzić, czy dorosną.......................
O jakość jestem raczej spokojny patrząc na fotki ale Marka rosna dłużej

- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
A ile kosztuje rower?krasnall pisze:Witam
Mam pytanie bo jeszcze nikt nie umial mi na nie odpowiedziec ile kosztuja heckle bo zwariowalem na ich punkcie i kto je moze zalatwic za wszystkie info dziekuje
Widziałem rowery za 2 stówy i takie, które były warte tyle co samochód..........

Wszystko zależy od jakości ryb i miejsca sprowadzenia........
Prawda jest taka, że konkretne ryby = konkretna cena.
Jednocześnie przypominam, że PKMD nie handluje rybami a sprowadzane egzemplarze są przeznaczone jedynie dla członków Klubu w celu udostępnienia im wartościowego materiału genetycznego, po możliwie najniższych cenach.
A tak z ciekawości-w jaki sposób PKMD ma zamiar wyegzekwować od członków przestrzeganie tego nakazu?Ambra pisze: Jednocześnie przypominam, że PKMD nie handluje rybami a sprowadzane egzemplarze są przeznaczone jedynie dla członków Klubu w celu udostępnienia im wartościowego materiału genetycznego, po możliwie najniższych cenach.
Hipotetycznie przecież członek może odsprzedać nie-członkowi