Praga 2005 - dyskowce
Moderator: przynenta
- eugen
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Ja nie wstawie na razie zdjec (robila corka i nie sa "profesjonalne"), ale napisze pare slow od siebie.
Bylem w sumie 8 godz. , od 9 do 17... i bylo warto. Sama wystawa choc mniejsza niz w Duisburgu zrobiona byla relatywnie profesjonalnie. Ryby byly naprawde ladne. Jednym z nieoczekiwanych ale bardzo waznych punktow bylo utworzenie EDF. Szczegoly zostana z cala pewnoscia podane przez zarzad, jednak chcialbym napisac, ze zaangazowanie i entuzjazm jak rowniez wspaniala kolezenska atmosfera panujaca na spotkaniu byly po prostu niesamowite. Widac bylo, ze kazdemu z tam obecnych zalezy na powstaniu takiej wspolnej organizaji( a bylo rowniez pare Asow
). Jej powstanie otwiera nam "wiele drzwi" do wiedzy i materialow innych jak rowniez pozwala na utworzenie pewnej jasnoci jezeli chodzi o wiele spraw dotyczacych wspolnych celow (np jednolite standarty). Najwazniejszym jednak dla mnie momentem bylo spotkanie z przyjaciolmi z PKMD. Rzeczowe jak i luzne rozmowy...tyle chcialoby sie powiedzie, dowiedziec....a czas uciekal. Jestem wam wdzieczny za wspolnie spedzone chwile i ....do nastepnego razu.
eugen
Bylem w sumie 8 godz. , od 9 do 17... i bylo warto. Sama wystawa choc mniejsza niz w Duisburgu zrobiona byla relatywnie profesjonalnie. Ryby byly naprawde ladne. Jednym z nieoczekiwanych ale bardzo waznych punktow bylo utworzenie EDF. Szczegoly zostana z cala pewnoscia podane przez zarzad, jednak chcialbym napisac, ze zaangazowanie i entuzjazm jak rowniez wspaniala kolezenska atmosfera panujaca na spotkaniu byly po prostu niesamowite. Widac bylo, ze kazdemu z tam obecnych zalezy na powstaniu takiej wspolnej organizaji( a bylo rowniez pare Asow

eugen
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Eugen jest jak zwykle bardzo skromny i tu trzeba napisać kilka słów wyjaśnienia.eugen pisze:........napisze pare slow od siebie.
Bylem w sumie 8 godz. , od 9 do 17... i bylo warto. ...........
Nasz klubowy kolega wiedział, że jego obecność w sobotę na praskiej imprezie jest dla interesów PKMD niezbędna.
Jechał więc do Pragi przez pół nocy, potem ofiarnie tłumaczył wszystkie niemieckie wypowiedzi na spotkaniu, a także pomagał nam w nawiązaniu kontaktów z organizacja Austryjacką. Wieczorem wyruszył w drogę powrotną..............
To był wręcz sportowy wyczyn i na takie poświęcenie niewielu z nas by się zdobyło.
Nie jestem przekonany, czy zwykłe - dziękujemy Eugen - jest w tym wypadku dostatecznym zadośćuczynieniem.
Eugen dla części członków klubu może stanowić wzór, jak nad własne intersy przedkładać interes PKMD.
To dzięki takim ludziom jak Eugen, inni mogą nam zazdrościć sukcesów.