Chorzów 2007
Moderator: przynenta
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Chorzów 2007
Jak pamiętacie, na zjeździe w Lublinie planowaliśmy prezentację na Śląsku. Okazało się po badaniach rynku, że to jest jednak obecnie pustynia w zakresie akwarystycznych prezentacji......................
Kto był w Zawoi, ten wie, że los jednak PKMD kocha i spełnia nasze życzenia.
Przysłano do PKMD takie zaproszenie:
W imieniu Zarządu EUROEXPO Sp. z o.o. mamy zaszczyt zaprosić Państwa do wzięcia udziału w Międzynarodowych Targach Zoologicznych, które odbędą się w dniach 16 –17 czerwca 2007 r. na terenie Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku im. Gen. Jerzego Ziętka S.A. w Chorzowie.
Targi poświęcone będą szerokiej tematyce związanej ze zwierzętami. Miłośnicy i hodowcy „…tych co skaczą i fruwają…” znajdą tam możliwość wymiany doświadczeń, nawiązania cennych kontaktów, w tym także handlowych. Do wzięcia udziału zaprosiliśmy szerokie grono przedstawicieli tej branży: m.in. hodowców, fundacje i stowarzyszenia, importerów i producentów karm i preparatów oraz wiele innych.
Widać z tego, że jesteśmy w Polsce cenieni i rozpoznawalni !!!!!!!!
Nikogo nie muszę przekonywać, jaką rolę pełnił przez lata w polskiej akwarystyce Śląsk.
Pełnił, aż coś się zawaliło ...........
Teraz na nas spoczywa obowiązek, by odmienić tę smutną rzeczywistość.
Na Zjeździe w Zawoi postanowiono, że na Chorzów skierujemy maksymalne siły.
Ogłaszam więc pospolite ruszenie i proszę o poważne potraktowanie tego wezwania.
Czasu jest mało, a ja mam podobno koordynować całe przedsięwzięcie, które uznaliśmy za najważniejsze w 2007 roku !!!!!!!!!!!!!!!!!
W tym wątku można zgłaszać chęć uczestniczenia, a ja będę kompletował chętnych.
Proszę pamiętać, że zaczynamy od rana 15 czerwca, a po imprezie trzeba będzie rozbierać bardzo duże stoisko.
Na tym etapie najpilniejsze sa zgłoszenia chętnych, którzy mieszkają w Chorzowie i okolicach tego miasta. Przed nimi logistyczne zadania zabezpieczające imprezę.
Swój apel kieruję nie tylko do członków PKMD, gdyż pomóc mogą także inni akwaryści.
Kto był w Zawoi, ten wie, że los jednak PKMD kocha i spełnia nasze życzenia.
Przysłano do PKMD takie zaproszenie:
W imieniu Zarządu EUROEXPO Sp. z o.o. mamy zaszczyt zaprosić Państwa do wzięcia udziału w Międzynarodowych Targach Zoologicznych, które odbędą się w dniach 16 –17 czerwca 2007 r. na terenie Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku im. Gen. Jerzego Ziętka S.A. w Chorzowie.
Targi poświęcone będą szerokiej tematyce związanej ze zwierzętami. Miłośnicy i hodowcy „…tych co skaczą i fruwają…” znajdą tam możliwość wymiany doświadczeń, nawiązania cennych kontaktów, w tym także handlowych. Do wzięcia udziału zaprosiliśmy szerokie grono przedstawicieli tej branży: m.in. hodowców, fundacje i stowarzyszenia, importerów i producentów karm i preparatów oraz wiele innych.
Widać z tego, że jesteśmy w Polsce cenieni i rozpoznawalni !!!!!!!!
Nikogo nie muszę przekonywać, jaką rolę pełnił przez lata w polskiej akwarystyce Śląsk.
Pełnił, aż coś się zawaliło ...........
Teraz na nas spoczywa obowiązek, by odmienić tę smutną rzeczywistość.
Na Zjeździe w Zawoi postanowiono, że na Chorzów skierujemy maksymalne siły.
Ogłaszam więc pospolite ruszenie i proszę o poważne potraktowanie tego wezwania.
Czasu jest mało, a ja mam podobno koordynować całe przedsięwzięcie, które uznaliśmy za najważniejsze w 2007 roku !!!!!!!!!!!!!!!!!
W tym wątku można zgłaszać chęć uczestniczenia, a ja będę kompletował chętnych.
Proszę pamiętać, że zaczynamy od rana 15 czerwca, a po imprezie trzeba będzie rozbierać bardzo duże stoisko.
Na tym etapie najpilniejsze sa zgłoszenia chętnych, którzy mieszkają w Chorzowie i okolicach tego miasta. Przed nimi logistyczne zadania zabezpieczające imprezę.
Swój apel kieruję nie tylko do członków PKMD, gdyż pomóc mogą także inni akwaryści.
- mirek
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Mirek Żak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Wadowice
- Kontaktowanie:
Nie wiem czy mi szef da wolne , ale postaram się być.
Chyba, że chcesz zajmować się pilnowaniem swoich dzieci.
Nie przesadzaj Maciek.Moge w kazdy dzien po godzinie 14-15 niestety w moim zawodzie nie ma urlopów Razz istnieje mozliwosc zaprzegnięcia do roboty dzieci z mojej szkoły jesli bedzie taka potrzeba - pozdrawiam
Chyba, że chcesz zajmować się pilnowaniem swoich dzieci.