RZESZÓW 2005.
Moderator: przynenta
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
RZESZÓW 2005.
W zasadzie to rola Zarządu, ale ponieważ zostałem mianowany komisarzem wystawy, pozwalam sobie założyc nowy temat.
Tak jak zostało uchwalone na Zjeżdzie w Łodzi, PKMD organizuje w tym roku jeszcze jeden pokaz dyskowców - tym razem w Rzeszowie.
Odbędzie się on w dniach 1-2.10.2005r. w hali Podpromie.
Urządzanie stoiska będzie mieć miejsce w dniu 30 września. Jest to ostatni przegląd naszych możliwości przed wyjazdem do Pragi !!!!!!!!
Mamy zamiar, by ten pokaz połączyć z klubową imprezą integracyjną, która zostanie podniesiona do rangi Zjazdu Zwyczajnego, na którym określimy sobie cele działania PKMD w 2006 roku.
Nasze stoisko rozpoczyna się od widocznych filarów (zdjęcie) i znajdować się będzie przy wejściu głównym.
Z uwagi na jego rozmiar, mamy możliwość zaprosić do współpracy inne Kluby Akwarystyczne działające w Polsce, co też zostanie uczynione.
Z uwagi na doskonały termin imprezy liczę, że pojawi się na niej wielu naszych członków. W lipcu zostanie na Forum umieszczona lista, na której będą się mogli rejestrować chętni. Do naszej dyspozycji zostanie od piątku zarezerwowany hotelik, a w jego restauracji odbędą się "nocne rozmowy polaków".
Bezpośrednio nasze poczynania pilotować będzie na miejscu mieszkaniec Rzeszowa i użytkownik Forum PKMD - Vega1.
Tak jak zostało uchwalone na Zjeżdzie w Łodzi, PKMD organizuje w tym roku jeszcze jeden pokaz dyskowców - tym razem w Rzeszowie.
Odbędzie się on w dniach 1-2.10.2005r. w hali Podpromie.
Urządzanie stoiska będzie mieć miejsce w dniu 30 września. Jest to ostatni przegląd naszych możliwości przed wyjazdem do Pragi !!!!!!!!
Mamy zamiar, by ten pokaz połączyć z klubową imprezą integracyjną, która zostanie podniesiona do rangi Zjazdu Zwyczajnego, na którym określimy sobie cele działania PKMD w 2006 roku.
Nasze stoisko rozpoczyna się od widocznych filarów (zdjęcie) i znajdować się będzie przy wejściu głównym.
Z uwagi na jego rozmiar, mamy możliwość zaprosić do współpracy inne Kluby Akwarystyczne działające w Polsce, co też zostanie uczynione.
Z uwagi na doskonały termin imprezy liczę, że pojawi się na niej wielu naszych członków. W lipcu zostanie na Forum umieszczona lista, na której będą się mogli rejestrować chętni. Do naszej dyspozycji zostanie od piątku zarezerwowany hotelik, a w jego restauracji odbędą się "nocne rozmowy polaków".
Bezpośrednio nasze poczynania pilotować będzie na miejscu mieszkaniec Rzeszowa i użytkownik Forum PKMD - Vega1.
- Załączniki
-
- 2a.jpg (169.28 KiB) Przejrzano 7284 razy
- vega1
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Sławomir Nazimek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Rzeszów
Zapraszam
Spoko.Urzadze Wam tu taka impre ze glowa mala!A tak na powaznie to jesli ktos ma jakies pytania lub chce cos wiedziec przed przyjazdem do rzeszowa to piszcie.Odpowiem i pomoge jak tylko bede mogl.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Ambra
- członek PKMD
Re: Zapraszam
Dostałeś instrukcję w prywatnym meilu i działaj i sprawdzajvega1 pisze:Spoko.Urzadze Wam tu taka impre ze glowa mala!A tak na powaznie to jesli ktos ma jakies pytania lub chce cos wiedziec przed przyjazdem do rzeszowa to piszcie.Odpowiem i pomoge jak tylko bede mogl.
Pozdrawiam
To co napisałem, to dopiero początek pracy, a będzie jej znacznie więcej.
- Ambra
- członek PKMD
Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane.....Nosek pisze:Jak siędo czegoś przydam to mówcie, choć ostatnio jestem ogromnie nie czasowy
Mam nadzieje ze sie to poprawi, no chyba że bedziemy mieli 32 godzinna dobe
Zażartowałem, gdyż do Rzeszowa masz tyle co do Tarnowa, a jedziesz już do mnie po kalendarz 4 miesiące.........
Inna sprawa, że z jeszcze bliższego Brzeska, jechano przez 5 miesięcy...
Poważnie - będzie Ci to zapamiętane !!!!!!
- Ambra
- członek PKMD
Niech każdy z łaski swojej kliknie w baner i dostosuje się do informacji która się pojawi.bjarka pisze:Ja.Będę wcześniej,aby coś pomóc.
Nie watpię że będzie nas dużo, problem w tym, że przygotowania trzeba nieco rozpisać na głosy - co, kto itd.
Trudno jest mi wyłapywać wiadomości na forum.
Nie bez znaczenia jest też sprawa noclegów.
Jestem odpowiedzialny za tę imprezę i liczę na daleko idącą pomoc w tym względzie z Waszej strony.