Kryptoreklama !!!
Moderator: przynenta
- Mondeja
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Przemek Laskowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Skawina
Kryptoreklama !!!
W związku z nagminnym łamaniem regulaminu przez wiele osób chciałbym ogłosić , że osoby , które prowadzą jakąkolwiek działalność handlową związaną z akwarystyką nie mogą zamieszczać numerów telefonów , adresów stron internetowych itp. Nie zastosowanie się do tej metody będzie traktowane jako nieprzestrzeganie regulaminu i karane banem. Jednocześnie przypominam, że istnieje możliwość zamieszczenia komercyjnego ogłoszenia w odpowiednim dziale lub zamieszczenia banera swojej firmy na forum(dogodne warunki dla członków PKMD).
Panowie czas odpowiedzieć sobie na pytanie czy jestem członkiem PKMD gdyż jestem miłośnikiem paletek , czy dlatego , że jestem miłośnikiem pieniążków , które dzięki tym rybkom można zarobić ???
Panowie czas odpowiedzieć sobie na pytanie czy jestem członkiem PKMD gdyż jestem miłośnikiem paletek , czy dlatego , że jestem miłośnikiem pieniążków , które dzięki tym rybkom można zarobić ???
Tak tak ,zgadzam się w zupełności
Cenzura musi byc ,bo jeszcze ktoś się za mocno dorobi i zarobi te 200 zł miesięcznie więcej niz powinienem .
Czasami mam takie skojarzenia ,że nie skacz za wysoko bo ktoś i tak Cie sprowadzi na ziemię .
Dla mnie nie ma tematu ,ostatnie zamówienie z naszego portalu dostałem chyba w pazdzierniku ub.roku i twierdzenie ,ze komus przeszkadza adres w podpisie itp jest dla mnie totalna bzdura ,choc akceptuje z góry tę bzdurę co nie znaczy ,ze się z nią zgadzam .
Dla mnie tez wywalilbym w profilu pomógł bo po co ma ktos robić na tym interes.?
,za kilka miesięcy spokoju na forum znajdzie się pewnie cos jeszcze
Czuje ,ze moje priorytety w niedługim czasie ulegna drastycznej przemianie
Pozdrawiam DARIUSZ z CHEŁMA

Cenzura musi byc ,bo jeszcze ktoś się za mocno dorobi i zarobi te 200 zł miesięcznie więcej niz powinienem .
Czasami mam takie skojarzenia ,że nie skacz za wysoko bo ktoś i tak Cie sprowadzi na ziemię .
Dla mnie nie ma tematu ,ostatnie zamówienie z naszego portalu dostałem chyba w pazdzierniku ub.roku i twierdzenie ,ze komus przeszkadza adres w podpisie itp jest dla mnie totalna bzdura ,choc akceptuje z góry tę bzdurę co nie znaczy ,ze się z nią zgadzam .
Dla mnie tez wywalilbym w profilu pomógł bo po co ma ktos robić na tym interes.?

Czuje ,ze moje priorytety w niedługim czasie ulegna drastycznej przemianie
- mirek
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Mirek Żak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Wadowice
- Kontaktowanie:
Darku;
Twoje ironiczne stwierdzenia w ostatnich wątkach jednoznacznie potwierdzają, że jesteś zawiedziony.
Jeżeli o mnie chodzi to zarabiaj nawet i 200 tyś zł. mnie to nic nie obchodzi. Są jasno napisane zasady i należy się ich trzymać, a jeżeli ktoś tutaj przychodzi po to aby zarobić jakieś nawet "marne grosze" to chyba źle trafił.
Forum powstało i jest po to aby sobie wzajemnie pomagać, powstało dzięki ludziom którzy właśnie tego chcieli. Nie po to aby sprzedawać i handlować.
Ponadto chciałbym zauwazyć, że Klub utrzymuje cały ten portal i opłaca hosting i domenę. Wprowadził jasne zasady uczestnictwa w tym zgromadzeniu.
Jeżeli czujesz się zawiedziony postawą PKMD, to bardzo mi przykro, ale KLUB nie będzie dla nikogo przykrywką do robienia własnych interesów. Zostało to jednoznacznie powiedziane.
Twoje ironiczne stwierdzenia w ostatnich wątkach jednoznacznie potwierdzają, że jesteś zawiedziony.
Jeżeli o mnie chodzi to zarabiaj nawet i 200 tyś zł. mnie to nic nie obchodzi. Są jasno napisane zasady i należy się ich trzymać, a jeżeli ktoś tutaj przychodzi po to aby zarobić jakieś nawet "marne grosze" to chyba źle trafił.
Forum powstało i jest po to aby sobie wzajemnie pomagać, powstało dzięki ludziom którzy właśnie tego chcieli. Nie po to aby sprzedawać i handlować.
Ponadto chciałbym zauwazyć, że Klub utrzymuje cały ten portal i opłaca hosting i domenę. Wprowadził jasne zasady uczestnictwa w tym zgromadzeniu.
Jeżeli czujesz się zawiedziony postawą PKMD, to bardzo mi przykro, ale KLUB nie będzie dla nikogo przykrywką do robienia własnych interesów. Zostało to jednoznacznie powiedziane.
Jeżeli czujesz się zawiedziony postawą PKMD, to bardzo mi przykro, ale KLUB nie będzie dla nikogo przykrywką do robienia własnych interesów. Zostało to jednoznacznie powiedziane.Mirek pisze:Darku;
Ale to zabrzmiało, poczułem sie jak w poprzednim ustroju, "kto nie jest z nami ten przeciwko nam".
a może jak jest takie zapotrzebowanie to po prostu zmienić zasady, odwiedzający forum będą tu mieli i porady i możliwości zakupu rybek czy roslin. Czt tak nie byłoby prościej niż bany i ostrzeżenia.
Pozdrawiam
- jwaniec
- junior
- Imie i Nazwisko: Jacek Chowaniec
- Kontaktowanie:
Jurek chyba nie czytasz uważnie. Można sprzedawać ryby jeżeli ktoś ma nadwyżkę itd. Co do sprzedaży ryb w celach zarobkowych Darek i Hico bo głównie o nich chodzi wiedzą ,że mogą wykupić baner na forum, ale oni obaj wolą robić z wszystkich idiotów. Jeżeli nie podobaja się im zasady mogą sprzedawać np. na allegro. Darek zreszta tak robi,a tutaj skoro ma zamówienia na 200 zł miesięcznie jak sam twierdzi to ja za tylę nie robiłbym z siebie ........ .
pozdrawiam Jacek
pozdrawiam Jacek
- Jeki
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Łukasz Osieka
Najbardziej szkoda że aby to osiągnąć, musieliśmy stracić Mislawa, ale u nas już tak jest nikt nie interesuje się zbirem biegającym z nożem dopóki nikogo nie zabije, a później jest lament skąd można było przypuszczać że on z "dobrego domu"........
Cieszy mnie zdecydowana postawa zarządu i mam nadzieję że w związku z tym Mislavo do nas wróci , bo to forum już nie będzie takie samo bez Niego.
Cieszy mnie zdecydowana postawa zarządu i mam nadzieję że w związku z tym Mislavo do nas wróci , bo to forum już nie będzie takie samo bez Niego.
Mirku a kto sie nie trzyma zasad ?.Mirek pisze:Darku;
Moje ironiczne stwierdzenia biora sie niejako z tych bzdurnych oskarżen ,i twierdze ,ze cokolwiek bym nie robił to i tak będą postrzegany jak kto chce zrobic na tym interes .Nieprawdaż ?
Ja chciałbym z kolei zauważyc ,ze jestem członkiem tego Klubu i to międzyinnymi stad bierze się kasa na jego rozwój ,czy bieżące opłaty ,a to że nie jest on przykrywką na prywatne interesy klepiemy juz od dawna .
Dlatego chcecie usuwam podpis ,znowu chcecie usuwam adres strony ,bedzie chcieli to moge usunąć i swoją osobę z tego klubu ,tylko nie chciejcie żebym się rozwiódł bo tego nie zrobię

Jest mi to zupełnie obojetnie i dzieki takim własnie postawom ,zastanawiam się czy warto tu byc i pomagać ,i czy dalej brnąc w ten kłótliwy klimat .
Zmieniam podpis od dziś

- jwaniec
- junior
- Imie i Nazwisko: Jacek Chowaniec
- Kontaktowanie:
Darek usunąłeś podpis i jednocześnie wtedy miałeś usunąc adres strony. Dobrze o tym wiedziałeś, a jednak adres został dalej. Zachowujesz się jak dziecko podpisując "nie kupujcie u mnie ryb jestem wstrętnym importerem" za wszelką cenę dalej próbujesz zaznaczyć, że jesteś importerem i sprzedajesz ryby. Zbyt ciężko Ci się jest dostosować do obowiązującego regulaminu??? Chyba starasz się zrobić szum wokół swojej osoby. Mówisz ,że na forum sprzedajesz za 200 zł miesięcznie. Sam od Ciebie jednorazowo kupiłem ryby za 1000zł i napewno kupiłbym jeszcze za dużo więcej ,ale ryby nie były nawet średniej jakości i nie jest to tylko moja opinia. Nie tylko ja sparzyłem się na zakupach u Ciebie, zresztą nie ma o czym mówić rozmawiałem na ten temat z Tobą na zlocie. Skończ Darek z tym dziecinnym zachowaniem bo na forum przez to psuje się tylko atmosfera.
Jacek
Jacek
- MarSz
- senior
- Imie i Nazwisko: Marek Szurpik
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Bielsk Podlaski
- Kontaktowanie:
HehDARIUSZMT pisze: Zmieniam podpis od dziś
NIE KUPUJCIE ODEMNIE RYB ,JESTEM WSTRĘTNYM IMPORTEREM

Takie slogany dają lesze efekty marketingowe niż:
KUPUJCIE U MNIE RYBY, JESTEM NAJLEPSZYM IMPORTEREM!!!!!
W dobrym kierunku zmierzasz, jeszcze dopisz SPRZEDAJE TYLKO CHORE RYBY!!!!

Nie jestem czlonkiem tego klubu, ale nasuwaja mi sie jedyne slowa na te okazje o swieta inkwizycjo
Jestescie jak psy ogrodnika
. Co Wam przeszakadza co kto ma w podpisie? Dzieki takim ludziom jak Darek macie ryby o jakich zawsze marzyliscie, a nie jakies zapyziale szczury.
Konkurencja Wam przeszkadza to najlepiej sie jej pozbyc.
Jestescie jak psy ogrodnika

Konkurencja Wam przeszkadza to najlepiej sie jej pozbyc.
Trzymaj się faktów Jacku ,kiedy to było ?,nawet Pkmd jeszcze nie istniało w pomysle ,.Przypisujesz swój zakup forum Pkmd ?jwaniec pisze:Darek usunąłeś podpis i jednocześnie wtedy miałeś usunąc adres strony. Dobrze o tym wiedziałeś, a jednak adres został dalej. Zachowujesz się jak dziecko podpisując "nie kupujcie u mnie ryb jestem wstrętnym importerem" za wszelką cenę dalej próbujesz zaznaczyć, że jesteś importerem i sprzedajesz ryby. Zbyt ciężko Ci się jest dostosować do obowiązującego regulaminu??? Chyba starasz się zrobić szum wokół swojej osoby. Mówisz ,że na forum sprzedajesz za 200 zł miesięcznie. Sam od Ciebie jednorazowo kupiłem ryby za 1000zł i napewno kupiłbym jeszcze za dużo więcej ,ale ryby nie były nawet średniej jakości i nie jest to tylko moja opinia. Nie tylko ja sparzyłem się na zakupach u Ciebie, zresztą nie ma o czym mówić rozmawiałem na ten temat z Tobą na zlocie. Skończ Darek z tym dziecinnym zachowaniem bo na forum przez to psuje się tylko atmosfera.
Jacek
Zacytuj kiedy napisałem ,ze sprzedaję na Pkmd za 200 zł miesięcznie bo ja tego nie napisałem .Nie wkładaj mi czegoś w usta bo za chwilę bedzie kolejna długa historia ,wspomniałem o tym w przenośni.
Podpisu nie bedzie ,żebyś mógł spac spokojnie .
Czy czasem komus zał tyłka nie ściska ,że sobie co niektórzy jakoś radza w tym trudnym paletkowym biznesie .

Dla mnie ta dyskusja jest żenująca ,bo zatraca swoją własciwą formę i tak na zdrowy rozum o co własciwie te halo .o link do strony .
Czy my (PKMD) aż tak jestesmy zadufani w sobie ,ze niedostrzegamy pewnych faktów .To co u nas nagminne ,na innych Polskich i Zagranicznych forach i klubach nie wzbudza najmniejszej sensacji .
No własnie i tu pies pogrzebany ,wole kupic cokolwiek ,lekarstwo od Maka ,tło od kogoś z Klubu niz płacić komus nie zwiazanemu z Klubem .
Wiawat elitarny Klub PKMD !!!
Pozdrawiam DARIUSZ bez podpisu ,bo do Chełma tez można się przywalić
-
- nowicjusz
- Imie i Nazwisko: Grzegorz Tokarczyk
Skad Ty wiesz o jakich my marzymy rybach. Uzupelnij profil to na pewno dostaniesz rabat.Zasady sa jasne i wszyscy maja je przestrzegac.pozdrawiammapa pisze:Nie jestem czlonkiem tego klubu, ale nasuwaja mi sie jedyne slowa na te okazje o swieta inkwizycjo
Jestescie jak psy ogrodnika. Co Wam przeszakadza co kto ma w podpisie? Dzieki takim ludziom jak Darek macie ryby o jakich zawsze marzyliscie, a nie jakies zapyziale szczury.
K onkurencja Wam przeszkadza to najlepiej sie jej pozbyc.