Powitanie i zapytanie
Moderatorzy: przynenta, krisaczek
Powitanie i zapytanie
Witam wszystkich userów i modów tego interesującego forum. To mój pierwszy post tutaj a więc w pewnym sensie powitalny, mam jednak równiez na samym początku zapytanie, jestem zarejestrowanym uzytkownkiem tego forum juz od jakiegoś czasu, jednak nie widzę treści niektórych postów na tym forum, o co w tym chodzi? Czy tak ma byc czy to może jakaś awaria a może coś nie tak jest u mnie z kompem? Pozdrawiam! Andrzej!
!!!!!!!!
Odnoszę wrażenie że sie nie zrozumielismy , regulamin forum czytałem i wiem w tej kwestii o co chodzi. Chciałem tylko zauważyc iz niektóre posty są nie zauwazalne ( nie jest widoczna ich treść): otwieraja się jako puste, i wcale nie są to te przy których otwieraniu wyskakuje stosowny komunikacik. TO TYLE !
Pozdrawiam ! Andrzej!
Pozdrawiam ! Andrzej!
- banerman
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Ja też tak mam. Dzieje sie tak jesli wiejdziesz w dany temat z poziomu strony wyszukiwania. Wtedy rzeczywiście jest post z odpowiedziami , podpisami itp , ale bez treści. Jeśli juz spojrzysz gdzie jest dany post ( w jakiej grupie tematów itd) i wejdziesz w niego w normalny sposób, poprzez wchodzenia w dany temat, wtedy post pokazuje sie prawidłowo.
Nie wiem na czym to polega, ale napewno tak nie powinno być.
pozdrawiam
Nie wiem na czym to polega, ale napewno tak nie powinno być.
pozdrawiam