Udało mi się wygrać licytację plakatu ze zdjęciami paletek wystawioną przez Bogdana. Cel licytacji "na rzecz PKMD" wydał mi się bardzo słuszny i dlatego postanowiłem wziąć czynny udział w pomyśle Bogdana.
Nie ukrywam, że głównie dzięki pomocy jaką uzyskałem na forum PKMD, wymianie doswiadczeń i wielu postom, nie popełniłem kardynalnych błędów i tym samym stworzyłem warunki dla moich paletek na tyle dobre, że właśnie wczoraj jedna para złożyła ikrę.
Zdaję sobie sprawę, że to dopiero początek i jeszcze wiele nauki przede mną stąd kolejna moja decyzja - zostaję członkiem PKMD - wiem,że z Wami łatwiej pokonam ewentualne problemy.
[/b]Co do plakatu- oto moja propozycja
Bogdan prosiłbym abyś zanim wyślesz go do mnie złożył na nim swój autograf. Ja się też podpiszę i prześlę go dalej do kolejnego członka PKMD z prośbą o autograf i przesłanie do następnych kolegów. Kiedy plakat tym sposobem "objedzie" juz cały kraj i będą na nim podpisy wszystkich jego wartość BĘDZIE WIELKA i wtedy stanie się NAGRODĄ dla osoby, którą wybierzemy wspólnie i uznamy, że jego rady na forum dają nam najwięcej.
Co Wy na to

Liczę na pozytywny odzew i współpracę.
Pozdrawiam wszystkich i ...... miłego oczekiwania na listonosza