jeśli ktoś nie zobaczył to proszęUWAGA zaraz w tele-expesie relację z mistrzostw pokażą
http://ww6.tvp.pl/134,20060603351438.strona
jeśli ktoś nie zobaczył to proszęUWAGA zaraz w tele-expesie relację z mistrzostw pokażą
oczywiście pod tym hasłem można matce 2 dzieciakow napisać że jest dziwka a później dodać że ................. prawdziwa cnota krytyki się nie boi . Wystarczy że matka udowodni że jest dalej cnotliwa i wszystko jest w porządku . Naprawdę będę bardzo zmartwiony że nie będziesz tu zaglądaćcoco prawdziwa cnota krytyk sie nie boi
kazdy ma prawo wyrazic swoją opinie bo na tym polega demokracja.
a jezeli ma byc inaczej to ja nie bede juz tu zagladac bo i po co.zamknijcie to forum dla obcych i wazelinujcie sobie wzajemne
dzisaj mi wstydchociaz biorąc pod uwagę ile on sie żon kolegów nacałował
Ja tylko dopisze ze wczoraj odbyly sie wybory na prezesa PKMD i niespodziewaniemkozubski pisze:Powiem krótko takiego Klubu takiego Zarządu takich Ludzi jacy do niego należą długo nikt nie bedzie miał, jestem dumny ze mogłem byc z Wami moi drodzy przynajmniej ten jeden wieczór. pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość