tylko dla użytkowników discus.org
Moderator: stanpiter
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Zarząd PKMD stworzył co prawda ten dział dla goszczących tymczowo dyskomaniaków, którzy postanowili działać jedynie na www.discus.org.pl z sugestią, by na nim uczestnicy Forum KMD nie byli zbyt aktywni.MARRKO pisze: ......... Wracając do forum mysiara to bez względu na wszystko zawsze pozostaje sentyment do tamtego forum bo to pierwsze forum na którym spotkałem się z tak rzeczowa wiedza na tematy akwarystyczne.
Życie nie znosi jednak pustki, zwłaszcza, że oba fora mają jeden cel główny - pielęgnację dyskowców.
Inna sprawa, wielu akwarystów działało do tej pory skutecznie na obu i nic się działo - no może nie do końca - gdyż chociaż byłem współzałożycielem obu - niektóre moje wypowiedzi (jako na pewnym etapie nieprawomyślne) były na tzw. "Forum Mysiara" likwidowane przez nadgorliwych moderatorów.
Moim zdaniem, każdy akwarysta może z powodzeniem odwiedzać obydwa fora (to drugie - mam nadzieję - ruszy), ponieważ stworzony podział jest sztuczny i pretensjonalny

Na koniec - nie mam zamiaru nikogo namawiać lub zniechęcać do stania się członkiem PKMD. Większość z nas zaczynała swoją Internetową przygodę z Forum na www.discus.org.pl, a dopiero potem pojawiło się na Forum PKMD.
Nie będę też przekonywał, że bycie członkiem stowarzyszenia niesie szczególne materialne profity. Tak nie jest, ale czy właśnie o to chodzi?
Do pewnych decyzji się kiedyś dorasta lub nie dorasta się nigdy ........
Jedno jest pewne, członkowie PKMD, jeśli już coś robią, to robią z myślą o innych akwarystach i ludziach, którzy może dopiero się nimi staną.
Za wyjątkiem spraw klubowych i działań nakierowanych jedynie na członków, Klub nie tworzy podziałów i różnic.
Najlepszy dowód, na organizowanych przez PKMD imprezach (zwłaszcza wieczornych) uczestniczą często akwaryści nie będący klubowiczami i włos im z głowy nie spada

Mało, część członków PKMD tak zaczynało klubową karierę ........
-
- junior
- Imie i Nazwisko: Piotr Palczewski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Racibórz
- Kontaktowanie:
A swoją drogą to skąd wzięła się nazwa "Forum Mysiara"? Sam jej użyłem kiedyś zabierająć głos na tym forum. Ale o ile mnie pamięć nie myli to użyłem tego określenia czytając wasze posty tutaj o discus.org. Przecież nie od nazwiska Piotra Synowca? Jeżeli przekręciłem nazwisko właściciela, przepraszamAmbra pisze:...........MARRKO pisze: ......... Wracając do forum mysiara to bez względu na wszystko zawsze pozostaje sentyment do tamtego forum bo to pierwsze forum na którym spotkałem się z tak rzeczowa wiedza na tematy akwarystyczne.
Inna sprawa, wielu akwarystów działało do tej pory skutecznie na obu i nic się działo - no może nie do końca - gdyż chociaż byłem współzałożycielem obu - niektóre moje wypowiedzi (jako na pewnym etapie nieprawomyślne) były na tzw. "Forum Mysiara" likwidowane przez nadgorliwych moderatorów.
........

Pozdrawiam
Tymczowo - tymczasowo z możliwością zasiedzeniaAmbra pisze:
Zarząd PKMD stworzył co prawda ten dział dla goszczących tymczowo dyskomaniaków.....
oba fora mają jeden cel główny - pielęgnację dyskowców. ....

A skoro wiemy juz WSZYSCY o co walczymy to jesteśmy w domu.
Forumowicz nie KLUBOWICZ z nowicjatu
Adam
Ostatnio zmieniony 21 lut 2007, 15:46 przez adamn, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hypno
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
He he zawsze tak jest, mądry administrator po szkodzie. Ja w pracy mam 11 serwerów (ostatni rachunek) i życie nauczyło mnie już i robienia kopii i sprawdzania czy z tej kopii cokolwiek da się odczarować.
A może macie przynajmniej kontakt z firmą, na której serwerze było tamto forum? Może dało by się coś wyegzekwować?
A może macie przynajmniej kontakt z firmą, na której serwerze było tamto forum? Może dało by się coś wyegzekwować?
- przynenta
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Tomasz Uler
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Pruszków
- Kontaktowanie:
Ostatni kontakt z Piotrem miał Robert A, właśnie napisałem @ czy może coś wie na temat discus.org.
Miał wydobyć od Piotra kontakt telefoniczny w razie problemów ze stroną.
Jeżeli tylko mi odpisze przekażę, co jest grane.
Miał wydobyć od Piotra kontakt telefoniczny w razie problemów ze stroną.
Jeżeli tylko mi odpisze przekażę, co jest grane.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2007, 16:00 przez przynenta, łącznie zmieniany 1 raz.
- IreneuszKaczor
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Ireneusz Kaczor
- Kontaktowanie: