Potrzebuję rośllin.
Moderator: stanpiter
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Tomasz Dzierwa
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
Potrzebuję rośllin.
Potrzebuję / poszukuję roślin typu Nurzaniec Śrubowy, Kabomba , młode (czyt. małe) Pistie Straciones, Żabieniczki oraz inne ciekawe roślinki do mojego akwa. Jeśli ktoś ma w nadmiarze, proszę o kontakt na prv, oczywiście nie za darmochę (choć mile widziane, nie powiem, nie powiem)możliwa zamiana na coś konkretnego, lub w grę wchodzi także prozaiczna kasa.
- Jeki
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Łukasz Osieka
Nurzańca nie mam, ale mam krynię (podobne) tyle że ja mam prostą, możesz dostać szczepki. Kabomby też nie mam, ale posiadam o wiele ładniejszą limnophilię, a pistii to możesz dostać i do akwarium i jeszcze Ci na sałatkę wystarczy.
Jak nie chcesz za darmochę, to skoro już będziesz miał nożyczki w ręce, skosisz mi działkę
Jak nie chcesz za darmochę, to skoro już będziesz miał nożyczki w ręce, skosisz mi działkę

- CraNcH^MS
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Michał Stafarczyk
Jeki także jestem w trakcie zakładania 500l litrów i także mam "głód" roślin. Jak masz tej kryni więcej i możesz i mnie obdzielić to byłbym chętny. Oczywiście pokryję koszta wysyłki.Jeki pisze:Nurzańca nie mam, ale mam krynię (podobne) tyle że ja mam prostą, możesz dostać szczepki. Kabomby też nie mam, ale posiadam o wiele ładniejszą limnophilię, a pistii to możesz dostać i do akwarium i jeszcze Ci na sałatkę wystarczy.
- CraNcH^MS
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Michał Stafarczyk
Tomek, jak chcesz mogę Ci wysłać szczepki microsorium, większą ilość Taiwan Moos, blyxa japonika (1szt.),Bolbitis heudelotii (szczepka), Cryptocoryne wendtii (chyba?) (2 sadzonki), Echinodorus tenellus (10 sadzonek), Heteranthera zosterifolia (sadzonka), Hydrocortyle, wgłębka, paprotka pływająca. Są tego małe ilości, ale dlatego, że mam kupione 500l i muszę je także coś do niego posadzić. Liczę na pokrycie kosztów wysyłki.
- Jeki
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Łukasz Osieka
Mam parę szczepek, zróbmy tak że dam je Fangornowi, a że Ty masz mu coś podsyłać to On Tobie wyśle w drugą stronę.CraNcH^MS pisze:Jeki także jestem w trakcie zakładania 500l litrów i także mam "głód" roślin. Jak masz tej kryni więcej i możesz i mnie obdzielić to byłbym chętny. Oczywiście pokryję koszta wysyłki.Jeki pisze:Nurzańca nie mam, ale mam krynię (podobne) tyle że ja mam prostą, możesz dostać szczepki. Kabomby też nie mam, ale posiadam o wiele ładniejszą limnophilię, a pistii to możesz dostać i do akwarium i jeszcze Ci na sałatkę wystarczy.
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Jaś i Małgosia
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Alternatyw 4
Tomek jak chcesz mam tez trochę zielska, przyjedz będziemy ciąć 
to jest do wyboru http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... c8845.html
baniak jest bardziej zarośnięty to fotka była tydzień temu trzaskana

to jest do wyboru http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... c8845.html
baniak jest bardziej zarośnięty to fotka była tydzień temu trzaskana