Hodowca-Koszalin i okolice 50km
Moderator: stanpiter
-
- junior
- Imie i Nazwisko: Piotr Wojcieszek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Koszalin
Hodowca-Koszalin i okolice 50km
Witam.Pisze w tym dziale bo nie miałem za bardzo pojęcia gdzie napisac.Czu jest na forum moze jakiś hodowca z koszalina lub okolic do 50km który równiez sprzedaje paletki?Bo jestem zainteresowany zakupem młodych żeby zaczął tą piekną przygode po raz kolejny:)
- kolejarz65
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Adam Świeżak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Sosnowiec
Witam
Sklep Wodny Świat na Jana Pawła II w pobliżu biedronki, gość palety przywozi od J.Mordarskiego, ja biorę od niego już drugi rok palety są ok.
I w Sianowie jest gość który zajmował się paletami, Darek Ścigała , wiem że jest członkiem PKMD - nick Siwy, poszukaj na forum bo na pewno jest, raz u niego byłem na hodowli robi wrażenie. (danych dokładnych jego niestety nie mam, dziwię się że nikt z pkmd ci tego nie napisał -dziwne
)
Pozdrawiam
Sklep Wodny Świat na Jana Pawła II w pobliżu biedronki, gość palety przywozi od J.Mordarskiego, ja biorę od niego już drugi rok palety są ok.
I w Sianowie jest gość który zajmował się paletami, Darek Ścigała , wiem że jest członkiem PKMD - nick Siwy, poszukaj na forum bo na pewno jest, raz u niego byłem na hodowli robi wrażenie. (danych dokładnych jego niestety nie mam, dziwię się że nikt z pkmd ci tego nie napisał -dziwne

Pozdrawiam