poszukuję rośliny
Moderator: stanpiter
-
- junior
- Imie i Nazwisko: Maciek Wójcicki
poszukuję rośliny
witam przyjmę lub odkupię roślinki do akwarium w okolice mogę podjechać jeżeli nie bedzie takiej możliwości możemy umówić się na wysyłkę (pokrywam wszystkie koszty ) Roślinki potrzebuje na rozruch zbiornika
jak tylko uzbieram materiały zabiorę się za budowę zbiornika i założę foto relacje.
pozdrawiam
jak tylko uzbieram materiały zabiorę się za budowę zbiornika i założę foto relacje.
pozdrawiam
- kolejarz65
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Adam Świeżak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Sosnowiec
-
- junior
- Imie i Nazwisko: Maciek Wójcicki
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Tomasz Dzierwa
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
Mogę Ci podarować mnóstwo PISTII, WYWŁÓCZNIKA, KABOMBĘ oraz roślinkę , której nazwy nie znam; dostałem ją w spadku od CraNcH^MS. Jest to roślinka pływająca z wiszącymi korzonkami, płaskie okrągłe liście a rozrasta się że aż miło jest patrzeć. Jedyna forma przekazania roślin to wysyłka lub odbiór osobisty. W sumie daleko nie masz, ale roślin nie jest nie wiadomo jak dużo więc koszty związane z podróżą samochodem przewyższyłyby koszty roślin. Także jedyną formą pozostaje, Poczta Polska SA.
- MartynaCeluch
- junior
- Imie i Nazwisko: Martyna Celuch
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Wrocław
- Kontaktowanie:
Spróbuj tu: www.roslinyakwariowe.pl
Chłopcy z Krakowa mają wszystko:)

- CraNcH^MS
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Michał Stafarczyk
Jest to paprotka z rodzaju Ceratopteris zwana popularnie różdżycą. W "Magazynie Akwarium" 2/2009 poświęcono jej cały artykuł.fangornn pisze:....oraz roślinkę , której nazwy nie znam; dostałem ją w spadku od CraNcH^MS. Jest to roślinka pływająca z wiszącymi korzonkami, płaskie okrągłe liście a rozrasta się że aż miło jest patrzeć.
- CraNcH^MS
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Michał Stafarczyk
Tak tylko w tym sklepie zbankrutować możnaMartynaWIGOR pisze:Spróbuj tu: www.roslinyakwariowe.plChłopcy z Krakowa mają wszystko:)

- MartynaCeluch
- junior
- Imie i Nazwisko: Martyna Celuch
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Wrocław
- Kontaktowanie: