Jakoś boisz się coś takiego założyć, i zamieszczasz fotki w różnych wątkach...
Tomku masz co pokazać nie krępuj się

Moderator: stanpiter
Ja bym jednak był za tym aby każdy pokazywał swoje akwaria (tarliskowe też) wraz z całym osprzętem żeby mniej doświadczeni paletkowcy (czytaj JA) nie musieli przechodzić drogi przez mękę aby sie czegoś dowiedzieć, oraz aby można było korzystać z doświadczenia ludzi doświadczonych, chyba że ktoś nie chce się tym podzielić._TOM_ pisze:Michał, ja uważam, że pokazywać na forum PKMD należy fajne i atrakcyjne baniaki, albo różniące się od zwykłych i popularnych
czymś wyjątkowym.
Jak rozumiem dopiero co przyjechały_TOM_ pisze:Rybki od Stacha docierają też nad morze ... parka fire red w trakcie aklimatyzacji i kwarantanny.
Sztuka sztuką ale czyja to zasługaMichcio pisze:
Nie sztuką jest mieć wielkie akwarium bo wtedy wszystko staje się proste. Sztuką są piękne paletki w 200 l, czego przykładem jest Twój baniaczek.
.
Dobrze rozumiesz, zresztą było wyraźnie napisane.Jak rozumiem dopiero co przyjechały
Zasługa Niemców, ale czy ktoś mówił inaczej ???Sztuka sztuką ale czyja to zasługa Nasza, że tak urosły czy S......
A takich litrażów to akurat nie mam, kiedys 200l miałem z paletkami.Sztuka to 100 litrów od małego bo 200 to juz kolos
Nie jest łatwo mnie urazić, nie martw się.Bez urazy Tomaszu i Michale
Nawiasem mówiąc to takie red fire niemieckie moża dostać w Częstochowie, ale jest to moje prywatne zdanie. Podobnie jak mam odmienne zdanie co do ryb od S.
No cóż, tu masz rację Piotrze, nie są to malboraski, choć blisko im do nich ... ale na pewno Niemcy barwią ryby, bo są one już mniej czerwone niż przyjechały do Staszka i nawet u mnie zjaśniały już troszkę. Czerwień bliższa pomarańczu niż bordo, ale że nie są to zwykłe i zaręczam wielkie malboro, to widzę, wiem, potwierdzam. Trochę widać to na fotkach myślę też, ale trzeba chcieć dostrzec różnice od malboro. Choć w aparacie zawsze wyglądają jaśniej niż w realu, to wina aparatu, oświetlenia no i braku dalszego wybarwiania ryb po zakupie.Z drugiej strony Tom na pewno ryb już w swoim życiu widział dużo i nie sądzę żeby tak mówił widząc nawet b.ładnego marlborasa więc chyba jest coś na rzeczy...
To link dla ciekawych
http://discus.ms/fotogalleri_diskus.asp
i ten
http://www.world-of-diskus.com/
jest tu Feuerrot vel. red fire co ma na sobie Czy widnieją tam jakieś smugi niebieskawe
Dawałem siekane serducho wołowe i siekane krewetki, a jak by inaczej, i to dzień w dzień świerze, ale nic. Nic nie chciały przez 4 dni brac do gęby, tylko dno sprzątac musiałem, ale spirulina w płatkach je skusiła wkońcu, więc pewnie i mięcho niedługo zaczną wcinac jak paletkom przystoji i to takich zacnych rozmairów grubasom! Będzie ok, takim spaślakom 4 dni głodówki tylko na zdrowie wyjdą ...Daj im mięska kolego - to zobaczysz jak jedzą te ryby.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość