Wszyscy zrozumieli żart Andrzeja (w którym jest napisana prawda) tylko nie ON.
Moderator: stanpiter
Tym razem na poważnie i bez ironii.fangornn pisze: ........... "żenada, żenada, żenada". Sytuacja jest podobna. Sam tytuł już mówi sam za siebie. Pozdrawiam. Tomasz Dzierwa.
Masz rację Fangorn - sytuacja jest podobna .Kolego Fangorn żenadą jest to co pisze ktoś kto zaledwie 4 posty na tym forum stworzył. Żenadą jest Twoja ocena sytuacji. Żenujące jest wypowiadanie się na tematy o których nie ma się zielonego pojęcia. Tytuł tego wątku został stworzony przez osobę która jest nowym użytkownikiem forum PKMD, i zapewne starszym użytkownikiem forum Mysiara. Widać skąd jest zapotrzebowanie. Sam bym ten wątek stworzył gdyby nie zrobił tego ktoś przede mną. Czytam forum Mysiara od 3 lat, interesuje mnie jego los.
JackuC uważasz że takie brednie można zostawić bez odpowiedzi, pozostawić bez odzewu? A później każdy czytający ten watek posiadał by mylne zdanie na poruszany temat? Co niektórzy biorą się za ocenę sytuacji sprzed lat, na podstawie praktycznie zerowych wiadomości na ten temat. A skąd by niby miały one się wziąć, przecież wszystko zostało skrupulatnie wykasowane.
Nie mam nikomu za złe, niefrasobliwego zachowania. W swoich postach na forach dyskusyjnych, z zasady staram się pisać jasno i w miarę klarownie. Nie ubliżam ludziom, choć jestem złośłiwą bestią, jesłi mi ktoś na odcisk próbuje stanąć. Przywykłem już do podobnych sytuacji w takich miejscach. Ludziom się wydaje że internet to anonimowe miejsce. Nic bardziej mylnego.cocoloco pisze: Masz rację Fangorn - sytuacja jest podobna .
Nie miej za złe Andrzejowi , on już ma sklerozę. Wątek "żenada, żenada, żenada" dotyczył oceny pewnego zachowania na naszym forum - to też był moderator .
Kolego "Michcio" a po ilu postach w Twoim przekonaniu można się wypowiadać na forum?Michcio pisze:Kolego Fangorn żenadą jest to co pisze ktoś kto zaledwie 4 posty na tym forum stworzył. Żenadą jest Twoja ocena sytuacji. Żenujące jest wypowiadanie się na tematy o których nie ma się zielonego pojęcia. Tytuł tego wątku został stworzony przez osobę która jest nowym użytkownikiem forum PKMD, i zapewne starszym użytkownikiem forum Mysiara.
No właśnie, właśnie. I nietstety """ Moderatora""" w potrójnym cudzysłowiu.cocoloco pisze: Masz rację Fangorn - sytuacja jest podobna .
Wątek "żenada, żenada, żenada" dotyczył oceny pewnego zachowania na naszym forum - to też był moderator .
Kolego Michcio rzuć okiem w komunikaty - tam dogrzebiesz się tego tematu . Później wypada przeprosić !!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości