Moderatorzy: przynenta, krisaczek
I picie w Szczawnicy....loccutus pisze:jednym słowem Stój Halina....
Oj widzę, że bawisz się PacketRadio, jakich do tego obecnie używa się programów? "Za moich czasów" był Amicom, AHP, były także programy do dekodowania map pogody dla lotnicwa, królował modem Baycom, ja posiadałem TNC. Na Baycomie można było emulować TNC programowo (ba programem o nazwie TNCloccutus pisze: Na zdjęciu widać mój skromny "radioshack" czyli kącik gdzie się nawiązuje łączności radiowe. Powinienem wkleić jeszcze zdjęcia z antenami które stoją sobie za domem i powodują ponoć u okolicznych niosek spadek niośnościKomputera używam w emisjach cyfrowych do dekodowania transmisji - tak że uważać Wielki Brat słucha.
loccutus pisze:W Rawiczu mieszkałem ponad 25 latBył w tym mieście senior krótkofalowiec ale aż mi wstyd zapomniałem znaku
Mieszkał w blokach na Westerplatte. A co do elektroniki w tym fachu no niestety jesteś jak kierowca bez prawa jazdy .
A ja mieszkam od 37 lat, 336 km od Rawicza noo jakie to miasto?dylus pisze:A ja mieszkałem 20 lat między Lesznem a Rawiczem ,noooooooooo ziomki jaka to mieścina ???????
Napewno koledzy wiedzą .Tym bardziej że to moje ziomki hahahhahah jaki ten świat jest małyfangornn pisze:A ja mieszkam od 37 lat, 336 km od Rawicza noo jakie to miasto?dylus pisze:A ja mieszkałem 20 lat między Lesznem a Rawiczem ,noooooooooo ziomki jaka to mieścina ???????
Podpowiedź w moim profilu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości