Wiadomo gusta są różne i się o nich nie dyskutuje

1. Przerost formy nad treścią - cała dekoracja nad akwa mająca być chyba tłem (otoczką) raczej wysuwa się na pierwszy plan, dominujecinek1916 pisze:Dzięki za opinie te pozytywne jak i te "negatywne"
Wiadomo gusta są różne i się o nich nie dyskutujeale z czystej ciekawości chciałbym żebyś rozwinął czemu Ci się nie podoba?
Nie krytykuję "osoby której nie znam"; Cinek poprosił grzecznie o uzasadnienie co i dlaczego mi się nie podoba, więc mu odpowiedziałem.nobleKoziol pisze:
Poproszu przysłowiowo żal Ci 4 litery ściska.
1. Tło wygląda profesjonalnie, w nie jednym oceanarium chcieli by nmieć tak zbudowane wystawy. Nie można powiedzieć że coś wchodzi na pierwszy plan, jesli jest nie skończone.
2. Zawsze znajdzie sie ktoś kto skrytykujepianka zła, pomysł zły, wszystko żle bo zadrogo (jeszcze Ci do kieszeni zagląda) Pochwal się swoim
![]()
3. I znowu do kieszeni. Nie pomyślisz że może wiekszy zbiornik mu nie wejdzie.![]()
4. Ja też postaram sie żalagodzić. U mnie to tylko taka reakcja obronna, bo nie wytrzymuje jak ktoś krytykuje osobe kturej nie zna. Chodz tacy ludzie popychają krytykowanych do starania sie bardziej, i wydajność wzrasta![]()
ps. bedzie burza.
Amen,wystarczyarturo pisze:Zamknijcie paszcze i nie psujcie fajnego tematu.... każdy ma prawo ocenić pomysł pozytywnie lub negatywnie i nikomu nic do tego, po to m.in. powstało to forum, ten temat... Przyjmijcie Panowie to, że negatywy też mogą być twórcze jak i pozytywy rujnujące... nie wypominajcie sobie i innym tego, czego sami nie spróbowaliście, jeśli właścicielowi się to podoba to jego sprawa, jeśli podoba się innym to ich sprawa, jeśli komuś się nie podoba to też jego sprawa i nie powinno to wnosić żadnego innego personalnego komentarza... pozdrawiam
p.s. mam nadzieję, że Was nie uraziłem....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość