Zgadzam się , chociaż ja o tym śnić nie będę.lysy2000 pisze:Masakra. Pozdrościć takiego szkiełka .Pod względem gabarytu i wystroju . Będzie mi się teraz śniło w nocy
Nie musisz mnie skłaniać, bo cały czas to robię. Gorzej z interpretacją...Niestety siłą rzeczy wychodzą z tego "elaboraty" i aby odpisać muszę znaleźć chwilkę czasu, a z wolnym czasem wiadomo jak jest...teo pisze:Mój cel to skłonienie Ciebie do opisu filtracji
Być może ale mam wątpliwości czy jakikolwiek drewnojad poradziłby sobie z "czarnym" dębem lub drewnem parocji perskiej... choć z pewnością mogę się mylić bo nie znam możliwości tych ryb.nobleKoziol pisze:Powiem że Royal Pleco miał by tam raj na ziemi.
No widzisz właśnie , że nie tylko cena. Otóż okazuje się, z bardzo dużą dozą prawdopodobieństwa, że zamknięte kulki gliny spiekanej to skarb, Na ich powierzchni --dosyć porowatej-usadawiają się bakterie tlenowe i robią swoje w doskonałych warunkach, natomiast im bliżej środka takiej kulki tym wolniejszy przepływ wody--zbliżony do zera, ale jest z pewnością i tam własnie dzieją się cuda nad powtaniem, których wkładamy masę pracy, płuczemy masę piasku i budujemy duże ustrojstwa.Speedy pisze:Dlaczego lawa a nie keramzyt ?
Z banalnych przyczyn, keramzyt to spiek glinki o zamkniętej strukturze, mały ciężar właściwy - pływa. Jedynie cena zadowalająca.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości