Są za to altumy orinoko skośnopręgie pielęgnice oraz niebawem będą Uaru.

Uploaded with ImageShack.us

Dziwi mnie to pytanie, nie możesz - musiszKristof pisze: (mogę tak po imieniu? )
Wystarczy Ci programik IrfanView, wklejasz tam fotkę zmniejszasz do odpowiednich rozmiarów, zapisujesz na dysk i dalej wysyłasz na forumKristof pisze:jeśli tylko napiszesz mi jak się to robi
Nooo straszniemkozubski pisze:ale małe
Dajcie spokój, zaleje wodą to się rozciągnie.....stanpiter pisze:Nooo straszniemkozubski pisze:ale małe
Masz rację, w końcu Przemek to kleiłJeki pisze:Dajcie spokój, zaleje wodą to się rozciągnie.....stanpiter pisze:Nooo straszniemkozubski pisze:ale małe
Jak Was zaraz pacnę ......stanpiter pisze:Masz rację, w końcu Przemek to kleił![]()
Cieszę się jak tylko mogę dodać otuchyKristof pisze:Swoją drogą nie ma co- potraficie człowieka podnieść na duchu
Podczas nalewania obserwuj dokładnie, jak tylko zacznie się naciągać natychmiast wylej wodę i biegnij do sklepu kupić sobie jaszczurki, będziesz miał piękne terrariumKristof pisze: lepiej żeby mi tam się nic nie rozciągało![]()
Na samą myśl o zalewaniu dostaję jakiś dziwnych drgawek... hehe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość