"krowa, która dużo ryczy....."
Jestem na forach dopiero od roku i z tego co czytam to byłem przekonany, że w drugim dniu zgłoszeń zabraknie baniaków, a tu .....

Moderatorzy: przynenta, krisaczek
Jest wiele prawdy w tym co piszesz.roh pisze:A gdzie jest napisane, że wszyscy wygrają Panie Andrzeju. Nie sztuka w wygrywaniu konkursu, sztuka w tym żeby zobaczyć jakie ryby wygrywają, aby wygrać w przyszłości. A w ogóle czasami wystarczy zaistnieć, .............
No co Ty, przyjedź - jeśli o mnie chodzi - wybaczam i obiecuję że Cię nie pobijęPrzemek Wieczorek pisze:Ja mam bardzo ważny powód osobisty aby się nie stawić
Przemek Wieczorek pisze:Wystarczy czytać Na plakacie pisze jak byk![]()
Narazie jednak "ciśnienie rośnie"._TOM_ pisze:..................... a my spokojnie zaczniemy już myśleć o kolejnej imprezie i ją organizować będziemy powoli
To,że sąsiednie forum nie promowało naszej imprezy,to jest oczywiste.Ale to,że nikt z tegoż forum ryb nie wystawił,tego już nie rozumiem.Jedno jest pewne.Przemówienia pełne krytycyzmu będą napewno,w stylu o którym wspomniała Basia.Póki co "niech psy sobie szczekają",karawana i tak pójdzie dalejgajowa pisze:Andrzeju, spodziewałeś sie ze z tych 2 bratnich forów ktoś wstawi ryby na Mistrzostwa?
Tak jak po poprzednich dwóch Mistrzostwach na bank będa tylko komentarze typu - "u mnie w baniaku lepsze pływaja", albo ze "z góry wiadomo kto wygra" itp.
Zupełnie jak w kryminale "Hiczkoka"Ambra pisze:Narazie jednak "ciśnienie rośnie".
Ty to jesteś Panie Tomku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości