Słyszałem że ryby denne nie chorują na oodinozę, tak więc czy mozna je z powrotem wpuścić do akwa po skończeniu leczenia palet, czy będą one nosicielami na nowo oodinozy???
Pozdrawiam Kazik

Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
To ciekawe - to jak z tym, że glonojady nie są nosicielami nicieni. Gdzie takie coś słyszałeś bo też chcę się więcej takich nowości dowiedziećkazik018 pisze:Słyszałem że ryby denne nie chorują na oodinozę.........
Teraz mogę Ci Kaziku odpowiedzieć.kazik018 pisze:Witam, twoja głupota osiągnęła zenitu, nieuprzejmość na forum nie jest atutem.
Dziwię się 49 letni człowiek który podobno pomaga tak się zachowuje.
Pomóż sobie sam.
Dzięki takim ludziom jak ty i p. Birdas (który jest teraz jednym z moder. tego forum)
wystąpiłem z forum miłośników dyskowców.
Sytuacja się powtórzy??
Następni mądrzy pojawili się w PKMD?(jak się nazywam i gdzie mieszkam to h... ci do tego)
NIepodzrawiam Kazik
Otórz Kazimierzu jak widać tu nie ma imienia Twego ani w podpisie jak u mnie ani w profilu jak u mnie. Był top Twój 2 post. Tym się zasugerowałem. Wcześniej jak zauwazyłeś napisałem to:kazik018 pisze:wlewałem ........sugestie.
Pozdrawiam
Nie dałeś mi odpowiedzi a pismo z listu. Potem nastąpiły dwa Towje posty tez niepodpisane więc pretensje miej do Siebie, że z uwagi na me slepawe oczeta - z racji wieku jaki zauważyłeś - podeszły. Co do cytatu Sławola i Twego postu pierwszego to tu masz kawę na ławę: (cytaty Sławola)adamn pisze:To ciekawe - to jak z tym, że glonojady nie są nosicielami nicieni. Gdzie takie coś słyszałeś bo też chcę się więcej takich nowości dowiedziećkazik018 pisze:Słyszałem że ryby denne nie chorują na oodinozę.........![]()
Adam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości