Moderator: przynenta
Jak sam pisałeś, faktycznie decyzje zapadną we wtorek lub środę.Hypno pisze: ...........Andrzeju wbiję kij w mrowisko wybacz... jeżeli zdecydujemy się na udział w imprezie nie zgadzam się na minimalną wersję... i zrobię wszystkim na złość, którzy tak chcą myśleć że w Lublinie wystarczy szklana kula ze złotą rybką. Maluję już twarz w barwy wojenne i przypinam huzarskie skrzydła! Teraz niech się pierwej zastanowi ten kto w drogę zechce mi wejść!!
Dla chcącego nie ma nic trudnego. .........................arkadiusz pisze:Sądzę że termin jest trochę niezręczny a i miejsce na biesiadę nie za bardzo poręczne, nie ubliżając w żadnym stopniu Lublinowi, moja najbliższa rodzina pochodzi i zamieszkuje stosunkowo niedaleko bo w Tomaszowie Lubelskim. Ale dla większości jednak to za daleko, Kraków dało by się jeszcze przeżyć - autostrada robi swoje.
Miałem zamiar włączyć się w spotkanie Krakowskie lecz niestety muszę z Lublina zrezygnować, myślę że wielu tak zrobiło.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości