ZOOWET 2006 - Lublin
Moderator: przynenta
- bjarka
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Beata Jarka
- Kontaktowanie:
Ja będę na pewno. Tylko nie jetem pewna, czy sama czy z mężem. Z wielu powodów nie mogę przyjechać wcześniej, aby służyć swoją skromna pomocą. Poproszę o rezerwację pokoju dwuosobowego na piątek i sobotę.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2006, 22:12 przez bjarka, łącznie zmieniany 1 raz.
- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Kiedyś na innym forum ktoś napisał że przyjechałby z Trójmiasta do Wrocławia ale nie wiedział po ile jest bilet wstępu więc dał sobie spokój .
Potwierdzam Michał był z nami wszędzie .
Cóż obojętnie gdzie wybierzemy miejsce spotkania tak zawsze ktoś będzie miał daleko - dobrze się składa że ja jestem z Krakowa i na tak zwane spotkania zarządu mam dwa przystanki tramwajem
.
Potwierdzam Michał był z nami wszędzie .
Cóż obojętnie gdzie wybierzemy miejsce spotkania tak zawsze ktoś będzie miał daleko - dobrze się składa że ja jestem z Krakowa i na tak zwane spotkania zarządu mam dwa przystanki tramwajem

- fomalhaut
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Wojciech Grzegorzyca
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Polska
Ewa i Wojtek - BĘDZIEMY!!!!
Rezerwacja na 100% nocy piątek i sobota.
Rezerwacja na 99% będziemy w czwartek - do pomocy przy naszej wystawie (więc ewentualnie + 1 nocka z czwartku na piątek).
Pokój - jak się da - dwuosobowy, chociaż... się dostosujemy
))))
Pozdrawiamy!!!!
PS. Już liczymy dni, żeby się z Wami spotkać!!!!
PS. do PS.
Hypno! Conajmniej REDTURKUS!!!! (to niebo:))))
Rezerwacja na 100% nocy piątek i sobota.
Rezerwacja na 99% będziemy w czwartek - do pomocy przy naszej wystawie (więc ewentualnie + 1 nocka z czwartku na piątek).
Pokój - jak się da - dwuosobowy, chociaż... się dostosujemy

Pozdrawiamy!!!!
PS. Już liczymy dni, żeby się z Wami spotkać!!!!
PS. do PS.
Hypno! Conajmniej REDTURKUS!!!! (to niebo:))))
- fomalhaut
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Wojciech Grzegorzyca
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Polska
To znowu ja...
Właśnie sobie czytam zaległości trzydniowe... i...
Jeśli się spotkamy w Lublinie, to znowu - jak na początkowych imprezach - nikt nie będzie wiedział kto jest kto....
Noszzzz kurcze! Czy nie było "prikazu", żeby wstawiać własne japy - awatary, dla członków? BYŁ!
Jak mam rozpoznać np. DISPARA, michała.f (no - akurat tego to poznam
), czy Eugena
albo Ewa63
Dobra, robię sobie jaja, ale część członków mogłaby zastosować się do ww. PRIKAZU? Jak mam Cię Przemku Mondejo poznać????? Zapuścisz brode i klops!
A tak - Od razu na spotkaniu wiemy kto jest kto!
Ludzie! Ruszcie .......................... się.
Wojtek (wyglądam podobnie, bardzo - patrz obok)
Właśnie sobie czytam zaległości trzydniowe... i...
Jeśli się spotkamy w Lublinie, to znowu - jak na początkowych imprezach - nikt nie będzie wiedział kto jest kto....
Noszzzz kurcze! Czy nie było "prikazu", żeby wstawiać własne japy - awatary, dla członków? BYŁ!
Jak mam rozpoznać np. DISPARA, michała.f (no - akurat tego to poznam

Dobra, robię sobie jaja, ale część członków mogłaby zastosować się do ww. PRIKAZU? Jak mam Cię Przemku Mondejo poznać????? Zapuścisz brode i klops!
A tak - Od razu na spotkaniu wiemy kto jest kto!
Ludzie! Ruszcie .......................... się.
Wojtek (wyglądam podobnie, bardzo - patrz obok)
- Hypno
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
Ja nie mam nic przeciwko np. aby wykonać na zamówienie bluzy czy koszulki (albo jedno i drugie) z logo klubu i nikiem danej osoby oczywiście we właściwym rozmiarze. Tak się złożyło że już kiedyś zamawiałem podobne koszulki dla amatorskiej drużyny koszykówki w której grałem. Były one wykonane metodą art-floc czyli "napylania" kolorowych meszków na tkaninę i jakiegoś tam klejenio-wprasowywania później. Wykonanie takie jest niesamowicie trwałe i estetyczne, można prać ile wlezie. Z zewnątrz wygląda to jakby przyklejony aksamit do tkaniny. I co ważne można sobie zrobić dowolne cuda-wianki. Dostarczam na dyskietce projekt wykonany np. w Corelu (może być pełny kolor) i po kilku dniach odbieram gotowe. Nie miał bym nic przeciwko takim bluzom, gdzie na klacie było by logo PKMD i pod nim nik właściciela bluzy, lub w wersji bardziej krzykliwej wielkimi wołami na plecach wzorem koszykarzy NBA 

- Hypno
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
Z natury nie jestem śpiochem, moje panie mają ze mną dobrze ma kto bułeczki rano chodzić
Kiedyś przez 3 miesiące spałem po max 3 godziny na dobę, nie z przymusu bynajmniej, i... żyję nadal jakoś.
Oczywiście, że dam znać. Rozmawiałem dzisiaj (właściwie to już wczoraj) z gościami z Międzynarodowych Targów Lubelskich, czyli z organizatorami. Trwają jeszcze ostatnie rozmowy u nich i z naszymi władzami klubowymi. Jutro powinno być już wiadomo co dalej.

Oczywiście, że dam znać. Rozmawiałem dzisiaj (właściwie to już wczoraj) z gościami z Międzynarodowych Targów Lubelskich, czyli z organizatorami. Trwają jeszcze ostatnie rozmowy u nich i z naszymi władzami klubowymi. Jutro powinno być już wiadomo co dalej.