BŁAGAM POMOŻCIE!!!

Choroby dyskowców, sposoby leczenia oraz leki, diagnoza za pomocą mikroskopu.

Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961

adamn
entuzjasta
entuzjasta

Re: knot do adamna

Post autor: adamn » 25 kwie 2007, 20:15

Dziś czytałem w jednym z wątków, że mam byc uczuciowy, delikatny ... ale cóż.....
jociak pisze: Jakie okulary, jakie różowe? Wielkość ryby można (oczywiście mniej-więcej) obliczyć na zasadzie stosunku wielkości oka do ryby.
Oczywiście najpierw trochę znajomości "adamnie" anatomii dysków.
Jeżeli nie potrafisz z foty obliczyć przybliżonej wielkości ryby to już masz problem.
Drugim problemem jest bez wątpienia brak tolerancji na UDANE doświadczenia innych i tak idąc po tej myśli wczoraj w GALERII czytałem, że jednak można w akwa ogólnym rozmnożyć przy dużej obsadzie roślinnej palety, a to właśnie tacy jak Ty wcześniej kpili. Oni nie odeszli. Są i cynizują zaczepnie. ADAMN jest właśnie takim człekiem.
Masz rację Pawle,to nie są Twoje "różowe okulary" a ciemne. W ciemnych jeszcze mniej widac.
Mniej czy więcej jakie ryba ma oko w proporcji do całosci to teraz dzięki Tobie wiem juz w 100%. Fakt mam braki jak zauważyłeś w znajomości anatomii dyska (może mi zdradzisz tajemnice co i jak ma w środku). Jak widzisz mój problem został przez Ciebie rozwiazany.
Jesli mówimy o tolerancji to wpierw fakty dokonane w 100% sprawdzone a nie mżonki z mrożonki. Ty widze nie wiesdz o czym piszesz. Wiesz co to toksycznośc leku w podwyższonej temperaturze - rosnie czy maleje :?:

Gdzie znalazłeś, ze ja pisałem i wyśmiewałem niemożliwośc rozmnożenia dyska w akwa ogólnym z dużą ilością roślin :?:
Nie wiesz znów co piszesz bo zawsze radziłem wsadzić do akwa rośliny - Echinodorusy które .... (no ale tego to już się SAM musisz nauczyć).

Myślę, że gdyby nie było cyników - jak pszesz - to wtedy posty takie jak Twój byłyby na porządku dziennym. Dobrze, że byli oni i będa zawsze:

Cynik jest łajdakiem, który perfidnie postrzega świat takim, jaki jest, a nie takim, jaki być powinien.
Autor: Ambrose Bierce

Cynik jest to człowiek, który zna cenę wszystkiego i wartość niczego.
Autor: Oscar Wilde

Cynik to człowiek, który wąchając kwiatki, rozgląda się jednocześnie za trumną.
Autor: Henry Louis Mencken

Cynik to ktoś, kto w wieku lat dziesięciu odkrył, że święty Mikołaj nie istnieje i nadal jest z tego powodu wytrącony z równowagi.
Autor: James Grould Cozzens
...

Cynik jest to człowiek, który wie o dyskach wszystko albo nie wie nic.
Autor: Adam N.

Pozdrawiam z cynicznym :lol:

P.S.
jeśli piszesz o mnie to pisz Adamie a nie "adamnie" - chyba nie sądzisz, że Adam nie wie co pisze :?:
Tak na marginesie to zarejestrowałeś się 23.04.07 i juz trzasnąłeś 14 postów. Paweł jesteś wielki bo ja przez 11 miesięcy napisałem 1 - słownie jeden post. A ile jest w Twoich mertytoryki i jakie twórcze.
jociak pisze: Dla mnie to i tak bajer. Moje mają 1 rok i 12 cm. Coś mi się zdaje że już mało co podrosną. ...
To wiele wyjasnia :cry:
gdy połączymy z tym:
jociak pisze:A ja dziś pierwszy dzień podaję capifos. Wg większości opinii kurację muszę przeprowadzać przez 10 dni. Jak tylko zakończę to od razu poinformuję Cię o efektach, pozdrawiam
radzisz jak podawac capifos i metro na różne objawy. To jeśli tak ma wyglądac praktyka i te 36 stopni to ..... ja się cynicznie poddaję.

Adam

Odpowiedz

Wróć do „Choroby, Leczenie i Mikroskop”