Moje maluszki
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Jan Czarnecki
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Łomża
- Kontaktowanie:
To jest to co lubie ,piekne palecie ,maja ładne krztałty i to mi sie podoba ,akwarium troszke ciemne ale może jak dlamnie ale dla palet to jest rarytas w tak przyciemnionym akwa mieszkać, mniejszy stres rybki lepiej i pewniej sie czują pomojemu jest ok, powiedz mi jeszcze coto za patyki leżą na dnie zbiornika
- stanpiter
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Piotr Stanaszek
Witam, Czarian patyki jakie zalegają dno to nic innego jak gałęzie dębowe, oraz liście których również trochę tam jest. Patyki są zmieniane średnio raz na miesiąc a liście wg. mojego usr.... uznania. Po jakie licho to tam daję większość doskonale wie, a kto nie wie noooo ma problem i musi jeszcze trochę poczytać. Co do wystawienia ryb w Krakowie Beato moje nie brały udziału, zawsze wydawało mi się że na takiej imprezie to takie ryby się pojawią że ",ło matko z córką" i moje to tylko miejsce zajmowały będą, (nie na podium a w zbiorniku) lecz po imprezie doszedłem do wniosku że d....a ze mnie a nie stanpiter i tyle. Na koniec dodam że mam asa w rękawie i będę w niedalekiej przyszłości prosił Larę o wystawienie ryby, a Andrzeja o ocenę , dodam tylko że nie będzie to mój naj lecz ot taki tam pokurczony przeciętniak bym miał porównanie a as pozostanie asem i ujawni się w odpowiednim czasie kropka
I co Wy na to (rzekł wracając do domu nawalony tato).
Aha jeszcze jedno nie chcę uaru
I co Wy na to (rzekł wracając do domu nawalony tato).
Aha jeszcze jedno nie chcę uaru