Czyż nie piękne??
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
- Bogdan
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Bogdan Mosór
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Jaroszowiec k/Olkusza
- Kontaktowanie:
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że komuś podpadne jednak jęzor mnie swędzi by to powiedzieć.
Zdjęcie piękne niestety brakuje mi w nim życia.
Martwe oko i całość bardziej kojarzy mi się z gipsowym odlewem, ale może to tylko takie moje wypaczone spojrzenie?

Zdjęcie piękne niestety brakuje mi w nim życia.
Martwe oko i całość bardziej kojarzy mi się z gipsowym odlewem, ale może to tylko takie moje wypaczone spojrzenie?

Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, 21:25 przez Bogdan, łącznie zmieniany 1 raz.
I dobrze, co ja jestem - Matka Boska?Bogdan pisze:Istnieje duże prawdopodobieństwo, że komuś podpadne jednak jęzor mnie swędzi by to powiedzieć.![]()

Jest poprawne technicznie, dobrze pokazuje detal ryby, jest z cyklu - fota do atlasu, by jak najwięcej pokazać. Życia w nim faktycznie niewiele.Bogdan pisze: Zdjęcie piękne jednak brakuje mi w nim życia.
One są takie - monumentalne i posągowe. Do momentu, gdy zobaczą żarcie. Tyle że wtedy zaczynają się schody związane z czasem migawki i iso - bo nie suną dostojnie tylko teleportują się w okolice pokarmu. Powyżej 200 ISO wyjść nie mogę, bo wyjdzie z tego test okulistyczny z cyklu "co widzisz pośród kropek", z czasem naświetlania też nie poszaleję, bo oświetlenie jest z tych raczej ciemnych. Osobną kwestią jest to, że faktycznie są biało czerwoneBogdan pisze: Martwe oko i całość bardziej kojarzy mi się z gipsowym odlewem, ale może to tylko takie moje wypaczone spojrzenie?

Rafał