kazdy z nas moze kupic sobie taki ph metr z chin poniewaz koles wysyla na caly swiat i chociaz ze ten facet na allegro mial napisane ze udziela gwarancji to mysle ze polega to na tym ze jezeli jest faktycznie uszkodzony to wysyla ci 2 taki sam,i teraz dodawanie(64zl+64z=128zl,wiec i tak ,nawet jak ci wysle 2 sztuke zarabia na tobie 2 zl:D . pewnie wyslal maila do tego chinczyka i tamten wyslal mu tego kilkanascie a moze wiecej laczona przesylka i polak zdziera z ciebie jeszcze wiecej!!!! niech ktos sobie nie pomysli ,ze jestem jakis straszny,ja rozumiem ze polak chce zarobic i calkowicie to popieram ,ale jak juz daje jakas cene to ludzie- w granicach rozsadku!!!!.130zl to ponad 2 razy tyle co chinczyk a u chinczyka 3/4 z 20 dolarow to przesylka!!!!jezeli on to sprzedaje za 5 dolarow to jeszcze na tym zarabia a polak za 130 zl-no to moim zdaniem to jest chore,a moze to ja jestem chory???....sam juz nie wiem....ostatnio ktos napisal posta i dal linka do uzadzen tego typu firmy hanna za 90 zl z gwarancja i mysle ze to sie oplaca kupowac ale jak widze ze koleszka z allegro tego sprzedal parenascie sztuk i ludzie mu jeszcze SERDECZNIE DZIEKUJA TO MI SIE SLABO ROBI wiec nie dajcie sie robic !!!!,sory za polskie znaki a raczej ich brak ale nie moge sobie ich tu ustawic
PS.ogladnijcie srobokreciki do kalibracji ,identyko ,nawet widac ze z jednej fabryki