Rybki Zelika ze stajni członków PKMD

Życie w Twoim akwarium (zdjęcia ryb, roślin i innych żyjątek).

Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*

Awatar użytkownika
zelik
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Rybki Zelika ze stajni członków PKMD

Post autor: zelik » 25 gru 2006, 20:09

Pokazuje zdjecia ryb jakiś czas temu i aktualne proszę o podpowiedź jak dalej prowadzić te ryby i czy to co robie aktualnie jest wporządku. Myśle że po zdjęciach nie najlepszych robione telefonem i wode mam z pierwotniakami, coś można wywnioskować. Zdjecia słabe jak dorwe aparat to poprawie.

Pierwsze zdjecia turkusy ze stajni Darka Trochimowicza.Mam nadzieje Darku, że nie masz nic przeciwko.

Zdjecia nr 2 samica turkus. Młoda 2 ikry złożyła aktualnie bez partnera.

Zdjecia nr 3 są Marlboro ze stajni Darka "Siwego" Myślę że się nie pogniewa że go tutaj wpisuje, ale chciałem pokazać jaki ma materiał.
http://www.republika.pl/dariuszscigala/ryby/MLODE_2.jpg
Jesli masz Darku cos przeciwko napisz usune to wszyskto.
Aktualna wiekosć jakieś 12cm.

WSZYSTKIE ZDJECIA ROBIŁEM GDY RYBY WALCZYŁY O ARTEMIE I PRZYBIERAŁY BOJOWE BARWY HEHE

Najbardziej jestem zadowolony z ryb od Siwego coraz bardziej przypominają stare.http://www.republika.pl/dariuszscigala/ ... _MLODE.jpg
Nawet maja w tych samych miejscach prawie identyczne białe przebarwienia. Szkoda tylko nalotu jak były mniejsze były czyściutkie

Czekam na rady i wskazówki co dalej robić z tymi rybami żeby były jak najlepsze?
Załączniki
samiczka.JPG
Najmniejsze zdjęcia jak nabyłem 2 następne aktualnie rybka
samiczka.JPG (35.07 KiB) Przejrzano 2082 razy
marlboro.JPG
Marlboro zdjecie poprawej stronie jest to co dostałem 2 pozostałem zdjęcia aktualne Stajnia Siwy
marlboro.JPG (25.37 KiB) Przejrzano 2082 razy
turkus.JPG
Turkusy 1 zdjęcia zaraz gdy je dostałem następne aktualnie Stajnia Trochimowicz Darek
turkus.JPG (23.11 KiB) Przejrzano 2172 razy

Awatar użytkownika
zelik
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: zelik » 25 gru 2006, 23:29

Co najśmieszniejsze to ostatnią rybe na zdjęciu kupiłem pod nazwą Blue Snake Skin :lol:

Odpowiedz

Wróć do „Galeria”